Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence de cok ,benim menaner arkadaşımla bunun menajeri arkadaşmış, muhtemelen bir pazarlık dönecek10 milyon çok para. Kutucu+ Eyüp+ Kazım(kiralık)+ 4 milyon +1 milyon şampiyonluk bonusu+ kardan %10 pay. Bize yedek yerli sağ bek lazım iyi olur.
Sallai ya da singo birinden çıkacaz zaten %90. 10 kişilik kontenjandan 2’sini sağbek bölgesine harcamanın pek bir mantığı yok.Bence de cok ,benim menaner arkadaşımla bunun menajeri arkadaşmış, muhtemelen bir pazarlık dönecek
Ama hoca israrla ardayı istiyorsa sallaiyi satabilir gibi geliyor bana
Sallai'ye iyi teklif olursa 15+ satılmalı yaşından dolayı hatta Singo'ya iyi teklif varsa maaşından dolayı o da satılmalı. 10 yabancının ikisini sağ beke harcamak bence de mantıklı değil. Birini satıp Arda yada u23 bek almak daha iyi olur bence.Bence de cok ,benim menaner arkadaşımla bunun menajeri arkadaşmış, muhtemelen bir pazarlık dönecek
Ama hoca israrla ardayı istiyorsa sallaiyi satabilir gibi geliyor bana
Bu da habersizlikten zaten gidecek adamları yazıyorSıraçhan gitmiş üzdü.
Ekli dosyayı görüntüle 327441
O ara yönetici Irfan Kurtoğlu sayesinde Illie ve Filipescu rahatça geldiler ama tabi yıldız seviyesinde değillerdi.siz bilmezsiniz belki gençsiniz de jardel transferi dışında galatasaray taraftarının eziyet çekmediği hatta fener tarafından eziklenmediği transfer dönemi yoktur
40 küsur yaşındayım 35 seneyi aşkın futbol takip ediyorum
galatasarayın son 2-3 seneki kadar rahat transfer yaptığı dönem hatırlamıyorum
icardi kalsın diye kendini yırtan haluk'a anket şoku
icardi kalsın diye kendini yırtan haluk'a anket şoku
Anket sonuçlarını görünce HalukHaluk neler yapıyorsun abi ya
ASiri nankorce bi yorum olmusBakın yıldız oyunculara gidiyoruz uğraştık alamadık diye imkansız oyunculara gidiyorlar sonra diyecekler ki yıldız oyuncuların peşinden koştuk diğer oyunculara süremiz yetmedi bahanesi. Her sene aynı şeyleri yapıyorlar bizi de salak sanıyorlar.