Tarık Erkır
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 10.902
- 3.607
- 1.778
Adamların yönetici 2 gün önce attı ya foto marsilya bağlarından greenwood’u aldım dönüyorum diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim taraftar da hep sadece fbjk'ye göre kendini konumlandırıyor da şl işi ne olacak hani çeyrek final hedefi falan vardı. Bu kadroyla mı avrupada başarılı olacağız. Böyle bir fırsat gelmişken seviyeyi çıtayı çok daha yükseltir akıllı bir yönetimKale ve santrafor hariç tüm mevkilerde daha iyi duruma geliyorlar.
Bizim bir de yerli avantajımız var.
Ciddi katkı verecek 6-7 transfere ihtiyaç var
Basit bir soruBizim taraftar da hep sadece fbjk'ye göre kendini konumlandırıyor da şl işi ne olacak hani çeyrek final hedefi falan vardı. Bu kadroyla mı avrupada başarılı olacağız. Böyle bir fırsat gelmişken seviyeyi çıtayı çok daja yükseltir akıllı bir yönetim
Hocam nasıl bir anda her mevkide daha iyi duruma geliyorlar yapmayın.Kale ve santrafor hariç tüm mevkilerde daha iyi duruma geliyorlar.
Bizim bir de yerli avantajımız var.
Ciddi katkı verecek 6-7 transfere ihtiyaç var
Boarding esnasında yakaladığım için çok muhabbet edemedik, o bok çukuruna bayrağımızı diktiginiz için hiç unutulmayacaksiniz falan saçmalayiverdim ayak üstü![]()
Tarığımmm bizler için mi topladın Söke bağ arasımAdamların yönetici 2 gün önce attı ya foto marsilya bağlarından greenwood’u aldım dönüyorum diye
Ekli dosyayı görüntüle 327568
Kötü topçu diyen kimGreenwood gelip şampiyon yaparsa çekeceğiniz var![]()
Basit bir soru
Dediğin doğru. Ama ara tranfer dönemiyle orta saha onlarda daha iyiydi onu biliyoruz.Hocam nasıl bir anda her mevkide daha iyi duruma geliyorlar yapmayın.
Üstelik teoride güzel görünen pratikte patlayabilir, kadro kimyası uymayabilir vs vs.
Eee rakip güçleniyor, insanlar tabiki yangın yapacak. Senin başkanın hâlâ icardi ile sözleşme peşindeKötü topçu diyen kim
Dediklerini riva ve floryadan gelecek paralarla yapsın. Taraftarın oluşturduğu futbol bütçesine göz dikmesin bi zahmetArazi alıyor inşaat yapıyor, ada restorasyon, rezidans var kendini elit sanan üyeleri yağlamak için şov amaçlı yerlerde harcıyor paraları
Dar bu kadro çok dar hem de orta saha yok resmen
Şöyle söyleyim renktaşım bize 2024/2025 sezonunda bile bir 10 numara gerekiyordu Mertens 'den sonrası için haydi o süreci bir şekilde Sara 'yı orada kullanıp geçirdik diyelim. Geçen sezona başlarken Mertens 'in de emekli olmasından sonra yapılmayan 10 numara transferinin en başta yapılması gerekiyordu biz yine o mevkiye adam almadık gittik Eylül ayında İlkay 'ı alıp ondan medet umduk o da olmayınca Yunus 'u orda denedik şimdi 2026/2027 sezonu başlıyor biz hala Mertens 'in yerini dolduramadık diye konuşuyoruzŞaka bir yana, Sane-Barış kanatlarını koruyoruz.
Lucas-Sara-Mario tutup iyi bir U23 Ön libero alacağız ki güzel bence.
Can uzun ya da o tarzda birini de aldık mı kadronun eksiği kalmıyor, rotasyona ekleme ise mutlaka yapılır zaten.
Sakinlik gerek şimdilik.
Geçen sene sonda şampiyonluğu veriyorlardı. Bazılarını korumasalar daha iyi.Kadroyu korumak marifet değil rakipler güçleniyorsa güçleneceksin.
@okan buruk @dursun özbek
Adamlarda adam yok mu 55 tane yabancı oyuncuları var.Adamlarda adam yok o yüzden transferlerde acele ediyorlar bizim takım kurulu 4 yıldır şampiyonsun ne bu panik alacağın 3 4 adam altı üstü beklemek bize birsey kaybettirmez.