- 1 Ağustos 2009
- 46.719
- 49.017
- 4.708
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zaten transfer yok diye keyfimiz yok bir de rakipler sürekli bomba patlatıyor şöyle çıldırmamıza az kaldıBana Greenwoodtan, asensiaodan daha iyi 10 numara alacaksın arkadaş. Banane limitten bütçeden paradan borçtan.
Gidip paraya kıyıp en iyi adamları alıp geleceksin
Ben agit yakmayi biz niye almiyoruz ki diye demedim kiAdamı almalıyız diye sitem mi ediyorum bir daha oku daha bunu anlamadan yorum yapıyorsun.
Rakam konusunda yorum yaptım
Önceliğimiz orta saha niye kanat alalım
Daha üst noktada olabilirdi sorun o değil ama Osimhen noktasında olamazdı. Osimhen bambaşka bir skala. Bizim takıma çok istediğim Brahim Diaz var o gelse de Osimhen ayarında değil. Greenwood da Diaz kalitesinde bir adam ona bir lafım yok. Osimhen'in seviyesi bana göre Bruno Fernandes, Kvara, Vini vb. bu seviyelerde. Yani mevkiinde sayılı oyunculardan biri.Kariyerinin uçtuğu dönem iğrenç olayı yaşamasa bambaşka bir noktaya giderdi adam
1.5 sene futbol oynamadı döndü yine Getafe’de iyi oynadı, Marsilya’da iyi oynadı muhtemelen geçmişi kötü olmadaydı bu sene yine A+ takımda görürdü
Bana Greenwoodtan, asensiaodan daha iyi 10 numara alacaksın arkadaş. Banane limitten bütçeden paradan borçtan.
Gidip paraya kıyıp en iyi adamları alıp geleceksin
Summerville cakiyorsa Allah razı olsun derizLesley'i Cenk Ergün çakmak için uğraşıyor herhalde bizle adı geçen Summerville, Curtis Jones vs. de oradan.
Osimhenin ciddili olarak forvetteki tek ikamesi halanddır hatta osiyi city hücumuna koy halanddan fazlasını yapar herifi besleyemiyoruz bu takıma 10 numara ve topla çıkabilen 6-8 arası bir adam lazımDaha üst noktada olabilirdi sorun o değil ama Osimhen noktasında olamazdı. Osimhen bambaşka bir skala. Bizim takıma çok istediğim Brahim Diaz var o gelse de Osimhen ayarında değil. Greenwood'ta Diaz kalitesinde bir adam ona bir lafım yok. Osimhen'in seviyesi bana göre Bruno Fernandes, Kvara, Vini vb. bu seviyelerde. Yani mevkiinde sayılı oyunculardan biri.
Greenwood ya Asensio ya Talisca'nin rolunden calmayacak mi? Ya da bunlardan birini gonderecekler. Bu ikisi zaten cok gol ve asist katkisi veriyordu. Cok degisen bir sey olmayacak bence.Sizi bilmem ama ben bunların yaptığı transferleri kiskanmiyorum, hatta yapsinlar daha cok alsinlar daha iyi.
Bizimkilerde ona göre çalışsın, tembellik yaparlarsa zaten sezon sonu cezasını çekeriz cümleten.
Futbol aklı bu mu yav.Futbol aklı yok azizim
saneyi arabistana 20 ye satıp 30 a şeldurupu alacak yönetım yok
Bunu anlamaları 2 ay falan sürerGreenwood o olay olmasa şu anda olise mbappe filan bu adamlarla kiyaslaniyordu
Feci transfer seneye gol asist sorunu yaşamazlar
Bizde sane barış ile kanser olur dururuz
Greenwood o olay olmasa şu anda olise mbappe filan bu adamlarla kiyaslaniyordu
Feci transfer seneye gol asist sorunu yaşamazlar
Bizde sane barış ile kanser olur dururuz
Bu ank denen kolpaci su tivitlerin altlarını okusa keske.
Hihi Mac kolikten gol asist Greenwood yazılarını görünce konuşuruz rotasyonuManUda rotasyon oyuncusuydu abartmaya da gerek yok.