- 1 Mayıs 2018
- 57.466
- 48.221
- 3.873
Foden samp hamlesi olur40’a Can, Foden ve Reijnders çözme imkanınız olsa hangisini alırsınız?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foden samp hamlesi olur40’a Can, Foden ve Reijnders çözme imkanınız olsa hangisini alırsınız?
Sara zaten satılmalı hem biraz kaynak eklemiş olur bilançoyaBuna katılıyorum. Lakin bana burada denklem pek oturmuyor. Sara'nın satılması lazım sanki bu denklemde.
40’a Can, Foden ve Reijnders çözme imkanınız olsa hangisini alırsınız?
Lan geri Como'ya mı gittiGitti gitti, 80 milyona da geri alma maddesi ekletip 60'a sattı

Küfür kısaltmasından raporladım umarım ceza yersinR.B.
A.K.
S.K.
A.K.
Bu 4 uye banlanmadikca adam gibi transfer beklemeyin
Doğru anlat sende, adamın canını sıkma M.KaraBiz ne yazmisiz. Adam 2 senedir sakatlanmiyor cok iyi demişiz nerenizle anlıyorsunuz.
Su ilkokul öğretmeni tavırların da sıktı alintilama uğraşmayalım.
Anlaman kıt ben ne anlatsam nafileDoğru anlat sende, adamın canını sıkma M.Kara
Böyle bir şey yapılabilir mi
Lucas geleceği zaman yıllarını bildiğim için heyecandan uyuyamamıştım, o kadar beğendiğim bir adamdı. Gelip takımın en önemli oyuncularından olacağına inanıyordum. Şu isimler arasında 40 milyona alınabilecek kağıt üstünde en mantıklı isim Foden ama aynı Lucas Torreira'da olduğu gibi Reijnders de benim için özel futbolculardan birisi. Gelirse burada 4 yıl tarihi başarıların altına imzasını atacağına inanıyorum.40’a Can, Foden ve Reijnders çözme imkanınız olsa hangisini alırsınız?
Sana birşey derim ya akıllı ol şuradaAnlaman kıt ben ne anlatsam nafile
1+1 neymar JR![]()
![]()
Neymar haberleri dogru mu![]()
![]()