Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
Ada gibi gencolar altyapiya 10 yilda bir gelirAda bence ülkedeki en saf yetenek yav
Abartmiyorum
Jenerasyonda 1-2 tane cikar boyle herifler
Mutlaka ustune dusulmeli ve dakika verilmeli
Ada gibi gencolar altyapiya 10 yilda bir gelirAda bence ülkedeki en saf yetenek yav
Abartmiyorum
Efe fiziksel olarak falan iyi de abartı bu.
Amerika doğumlu
öyle birini alacak olsam güven yalçın daha mantıklı3. forvet umut bozok iyi olabilir aslında free agent olmuş yüksek maaş isteyeceğini sanmam
Son dönemde izlemedim hiç ama denk geldiğimde son vuruş becerisi ve duruşu buraların oyuncusu durmuyordusitayişle bahsetti mahmut abi
eski sukuat şefimiz ne de olsa
O zaman çok saçma olmuyor mu... Ben 2 senede bir oyuncu çıkarmak zorunda mu kalacağım oyuncularla... ya da 2 senelik mi sözleşme yapacağım... en az 3-4 sene sözleşme yapacağım her oyuncuyla... bari sözleşme süreleri boyunca +4 olsaymış...
Valla her taraftan patlar bu kural... kurala uymayan oyuncular iyiyse, bu çocuklar da iyiyse el mahkum birilerini göndermek zorunda kalırsın en basitinden...Alırken yaşını biliyorsun, 1 sene de ekstra süre veriliyor, 3-4 sene kontrat yapıyorsann da planını ona göre yap diyor sistem, ki bence çok da mantıksız değil... O 2 senede yaşlılardan bir başkasının kontratı bitecek şekilde ayarla (ki ille biter 2 senede birinin) ondan çık, ya da işte daha yaşlılardan birini sat vs... +4 için de başka başka oyuncu ekle istersen... 2 senede 50 tane oyuncu döndüren kulüpleriz zaten, çok fark etmemesi lazım... Veya bunu çok dert ediyorsan tam kuralı son senesinden sağlayan adam alma, 1 yaş daha gencini al, 3 sene rahat oynat...
Bende yetenekli olduğunu bilyorum ama sakatlıkları çok oldu 2-3 sene içerisinde sanirim.tam da adını duyuracakken üstelikBu çocuğa gerçekten çok iyi diyorlar...
Valla her taraftan patlar bu kural... kurala uymayan oyuncular iyiyse, bu çocuklar da iyiyse el mahkum birilerini göndermek zorunda kalırsın en basitinden...
Scout ekibi ne çalışmış be ekstra ikramiye vermeleri lazım bu oyucuaları buldukları için çok mesai harcamışlardır!