Ali Gece
Büyük Kaptan
Bizim istediğimiz her oyuncu anadolu takımlarındaysa ciddi paralar isteniyor. 2-3e falan kimse bırakmaz10m falan vermeyiz
Belki Kazımcan üstüne 2-3 teklif etmişizdir
Bizim ölücü teklifleri çok göz ardı ediyorsun
Bizim istediğimiz her oyuncu anadolu takımlarındaysa ciddi paralar isteniyor. 2-3e falan kimse bırakmaz10m falan vermeyiz
Belki Kazımcan üstüne 2-3 teklif etmişizdir
Bizim ölücü teklifleri çok göz ardı ediyorsun
Üstat bertug için 2.5m verilmezdi 10hic verilmez. Yarın öbür gün çıkış yapar 20 bile verip alırsın ya da çıkış yapma potansiyeli vardır güvenir risk alırsın. Nhagayi ucuza kapattık da ne oldu meselaevet anormal bir durum
Başakşehir bertuğu 2,5m euroya aldı
7 gol attı diye şimdi istiyoruz 10m euro vermeyi planlıyoruz
Eee isterler ise almayız bizde işteBizim istediğimiz her oyuncu anadolu takımlarındaysa ciddi paralar isteniyor. 2-3e falan kimse bırakmaz
Üstat bertug için 2.5m verilmezdi 10hic verilmez. Yarın öbür gün çıkış yapar 20 bile verip alırsın ya da çıkış yapma potansiyeli vardır güvenir risk alırsın. Nhagayi ucuza kapattık da ne oldu mesela
Senin kafa hep değişik zaten bi ara ramos alalım sahaya çıktı mı rakipler 5 gol atmaya çekinir falan diyordun o sene ramos sevilla ile az daha küme düşüyorduEvet kafam değişik.
Santrafor mevkinde 3 santrafor istiyorum.
Biri osimhen
Biri u23
Biri Türk
O sezon elimizde nelson ve bardakçı vardı, birini almamız gerektiğini savunuyordum. Şükür davidson geldiSenin kafa hep değişik zaten bi ara ramos alalım sahaya çıktı mı rakipler 5 gol atmaya çekinir falan diyordun o sene ramos sevilla ile az daha küme düşüyordu
Türk santrafor almalıyız, başka türlü kadro eksik kalıyorEee isterler ise almayız bizde işte
Şurada U23 uyuyor maliyeti yok diye Duran kovalıyorlar sence Bertuğ için 10 üstü bonservis verir miyiz
her kucuk yatirimci gecmise bakip tabandan alip tavandan satabilirdim diye dusunur. iflasa giden yolun ilk adimidir.Size kalsa alt coin sepeti yapar gibi 5mdan 20 topçu alcaz
Ne gibihaksızlığa uğradı
Nhagada ben potensiyel görmüyorum yalandan aldılar. Ama potensiyel türk oyuncular denemelik de olsa alınmalı.Üstat bertug için 2.5m verilmezdi 10hic verilmez. Yarın öbür gün çıkış yapar 20 bile verip alırsın ya da çıkış yapma potansiyeli vardır güvenir risk alırsın. Nhagayi ucuza kapattık da ne oldu mesela
40+5Yazılmadıysa Baleba için 100 milyon civarı istiyorlarmış
Pulusic haberi çıktı mı? Çok iyi olur.Ugochuk
Baleba
Pulisic
Ucusuyor yine. Sonuc hpzran
80 satmamis diye sd kovulmus shjsksk
alamayacagimiz gercegiyle yuzlestimne diyon
VarBelki de 2 saat sonra leaoya kavusmus olacağız
Heycan var mi