Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.898
- 10.168
- 2.168
Zaten nabzı aman transfer olsun yeter kıvamındayız sende transferi buldunBu adamın Kactane ismi var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten nabzı aman transfer olsun yeter kıvamındayız sende transferi buldunBu adamın Kactane ismi var
Ugocukwuyu galiba ya ben ya @Hasan Bekir soyledi ilk forumda
GSC Scout Konu '# Lesley Ugochukwu'
![]()
Doğum Yeri: Rennes
Uyruk: Fransa
Boy: 1,88
Mevki: Ön libero
- Melih Sönmez
- lesley ugochukwu
- Cevaplar: 2
- Forum: GSC Scout
3 sene önce baska renktasimiz önermis.
@Melih Sönmez
Alakası yokUgocukwuyu galiba ya ben ya @Hasan Bekir soyledi ilk forumda
Bugün @Salih Salihoğlu kalın bir analizini yapmıştı sabah bende ona güvendim Pür MuradımAzizim ukucukvu iyi mi bu forumda bir tek senin gözüne guvenirim![]()
Geçen yazdan başladık sanırım yazmaya. Bir de bizim Magassa vardı. Gelirse iyi oynasın da forumda bizi tefe koymasınlar.Ugocukwuyu galiba ya ben ya @Hasan Bekir soyledi ilk forumda

Hoca tercihiyse büyük yanlış. Elinde olmuşu vardı zaten mertens, gidip aynı profilden mabadı yere yakın, kısa adımlı, çabuk bir dar alan topçusu bulman lazım 10 numaraya. Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok. Barış ve osi beslenmesi gereken topçularO ayrı da, o tür bir oyuncuya gitmeme nedenimiz yine hoca tercihi olabilir demek istedim ahb
transferle uyandırmak istiyorum onları ya - Dursun A.Özbek
O zaman singolara geldik gene Azizim Okanballım
Singo tatilden dönünce sakatlığının ne durumda olduğunu açıklayacaklar galibaO zaman singolara geldik gene Azizim Okanballım![]()
yorum yok heis, çıkan isimler sadece bana öyle izlenim verdi, muhtemelen de öyle olacak gibi sonra sezon boyu set oyunu yok vs diye hayıflanacağızHoca tercihiyse büyük yanlış. Elinde olmuşu vardı zaten mertens, gidip aynı profilden mabadı yere yakın, kısa adımlı, çabuk bir dar alan topçusu bulman lazım 10 numaraya. Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok. Barış ve osi beslenmesi gereken topçular