Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.180
- 36.668
- 3.798
Zeki en son Roma ile sözleşmeyi imzalayacaktı haberler o yöndeydi.Zeki + u23 genç götürür orayı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zeki en son Roma ile sözleşmeyi imzalayacaktı haberler o yöndeydi.Zeki + u23 genç götürür orayı.
Bizimkilerin hijack yapması imkan dahilinde değil o zaman. Anca okan hoca falan gidecek görüşecek araya girecek de olsunZeki en son Roma ile sözleşmeyi imzalayacaktı haberler o yöndeydi.
Dursun transfer yapmiyorDursuna niye kızıyon olum gidip selman öztürke sövelim
15 güne 2 aslan parçası inecek gibi hissediyorumDursun transfer yapmiyor
Öyle bişey yok, 5-6 transfer gelecektransferde fazla açılmayalım demişsek kötü bir sene seçtik bunun için çünkü takımın kullanım ömrü dolmak üzere.
Nedim kafa kasını öpeyim şunu 15-16 yapalımÖyle bişey yok, 5-6 transfer gelecek
Milli takimdakiler dönüyor …15 güne 2 aslan parçası inecek gibi hissediyorum
Keşke ama bi 5 de devre arası gelirNedim kafa kasını öpeyim şunu 15-16 yapalım
Bizden önce kendisi ciksin bu hayalden. Ondan sonra ön alir bu durumlara. 30-40 m luk genc topcudan baskasini istemiyor beyefendiParanda olsa Türkiye'ye gelecek oyuncuların seviyesi belli en basitinden 27 yaşında Odegaard'ı buraya hiçbir şekilde getiremezsin hakeza Camavinga'da öyle. Parayı yarın satılabilme ihtimali olan oyunculara verecekler göründüğü kadarıyla hoca da imkansız isimlerin hayaline kapılmayın diye ön alıyor şu an.