Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hele zamaninda boeyi boklayana bak hele. Sana kalsa ozamanlari 3-5 paraya gönderirdin. Gelmis beni aṣağiliyorSana kalsa 10m zarar edecekmisiz iyiki Gsde söz sahibi bir konumda değilsin. Forumda yazıp cizebiliyorsun sadece.
Ayin ne zaman ve nerede?Forumun saflık seviyesi beni öldürüyor.
İçinizdeki kini kusmak için illa en zayıf gördüğünüz bir oyuncuyu seçmek zorunda değilsiniz misal.
İcardi hayır ben kalacam beni bekliyorsunuz diyor yönetim de bekliyor transfer yapamıyoruz bu sebeple evet.
Bu nedenle icardiyi boklama ayini yapalım.
Bitti kaçırdın.Ayin ne zaman ve nerede?
Bu sezon şampiyonluğu kaybedersek şaşırmayacağım. Yönetiminden, teknik ekibine herkesi çok rahat, büyük bir rehavet içinde görüyorum. Muhtemelen transferler yine kampa yetişmeyecek. Görünen o ki, eylül ayına kadar işkence devam edecek. Zaten son şampiyonluğumuz biraz da fener'in aptallığı yüzünden gerçekleşti. Kaç kere fırsat verdik, değerlendiremediler. Ama papaz her zaman pilav yemez. Bu sezon özellikle fb daha güçlü olacak gibi. Yani işi ciddiye almazsak büyük bir hayalkırıklığı yaşayabiliriz.
Bitti kaçırdın.
Kısmetse osimhen boklama ayinine yetişirsin belki
burak elmasd staylaSimdi yapan olmayan gibi devam ederiz. Ama mantikli yönetimle![]()