Akın Özbilen
Aslan Üye
- 8 Haziran 2009
- 9.900
- 6.593
- 2.463
Yeşil vadi için bir iş var yazan duyumcuya bağış mağış nude, ne varsa göndercem.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadro yeterli diyenleri ben Ocak'ta gormek istiyorum. O zaman en fazla transfer isteyenler onlar olacak.Akıllandıklarını hiç sanmıyorum gidip can peşinde koşuyorlar, transferde pazarlık bir beceridir bizimkilerde o yok. Diğer konuya gelirsek bizim en az 5 kaliteli oyuncuya ihtiyacımız var, bu kadro düşüşte
Bana çakar mısın kanka bi 14 gün iyi gelirban yemek isteyen var mı 1 tane kurban verelim
yav sanki her aldığımız topçu iyilik meleği oluyorBirazdan dövüş çikar yine bu adami gs de nasıl istiyonuz diye yapma![]()
5 11 oyuncusu almayız bence. Toreyra gitmeli ama muhtemelen kalır. Abdülkerim kızağa çekilmeli ama muhtemelen çekilmez. Dao da kalır. Gidenler konusunda da çok oyuncu göndereceğimizi düşünmüyorum. Singo yu da çakamayız muhtemelen. Sara ya iyi teklif gelirse gönderirim ben.Akıllandıklarını hiç sanmıyorum gidip can peşinde koşuyorlar, transferde pazarlık bir beceridir bizimkilerde o yok. Diğer konuya gelirsek bizim en az 5 kaliteli oyuncuya ihtiyacımız var, bu kadro düşüşte
Bizim taraftar herşeyi çok çabuk unutuyor. Takım sezon sonunu zor getirdi döküldü resmen. 5-6 kaliteli adam alınmazsa sezon ortası havlu atar bu takımKadro yeterli diyenleri ben Ocak'ta gormek istiyorum. O zaman en fazla transfer isteyenler onlar olacak.
En iyisi knk bu beceriksizlerin bir sey yapcagi yok çunkuBen ggyim hepinize kolay gelsin bi 15-20 gün dk harici futbolla ilişiğimi kesiyorum
5 tane 11 oyuncusu demiyorum. 2 tane ilk 11 için yıldız ortasaha oyuncusu, 1 tane as kalitede kanat, 1 yedek stoper, 1 yedek santrafor. Satılan olursa onların yerine de adam lazım5 11 oyuncusu almayız bence. Toreyra gitmeli ama muhtemelen kalır. Abdülkerim kızağa çekilmeli ama muhtemelen çekilmez. Dao da kalır. Gidenler konusunda da çok oyuncu göndereceğimizi düşünmüyorum. Singo yu da çakamayız muhtemelen. Sara ya iyi teklif gelirse gönderirim ben.
Bir 10 bir 8 bir sol kanat alırlar 11 e gerisi yedek kulübesine alırlar.
Bune lan. Herseyi devletten bekliyor bizim yönetim. Kufur edip göndersinler cevabi bu beceriksizlere
Kimleri gönderdin5 tane 11 oyuncusu demiyorum. 2 tane ilk 11 için yıldız ortasaha oyuncusu, 1 tane as kalitede kanat, 1 yedek stoper, 1 yedek santrafor. Satılan olursa onların yerine de adam lazım
Yönetime güvenelim