Transfer Nöbeti #4 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala Erden Timur vizyonunun ve iş bitiriciliğinin ekmeğini yiyorlar. Osimhen piyangosu hariç hiç bir başarılı hamleleri yok. Ne yönetim ne de hoca hiç güven vermiyor. Satılan hiç bir 11 oyuncunun yerini doldurabileceklerine inanmıyorum.
Keşke bu mesajın alnı olsa da öpsem

enciso'yu ne yapıp edip almalıyız adam ön alan presi falanda yapıyor tam hocalık topçu arkasına birde uzun bacaklı defansif zenci koyacaksın yağ gibi akar takım

valla üşeniyorum yoksa geçen sene de bu ağlayan ve rakip öven herifin postlarını bulur lig sonunda noldu derim. Kimse transfere ihtiyaç yok demiyor kimse daha vakit var da demiyor ama kimse gidip rakibin kıçı boklu transferlerini yalamıyor. Öyle bir yazıyor ki sanki CL de sıfır çekmişiz ligde de küme düşmekten son anda kurtulmuşuz

Gercekten Tarik. Takimin iskelete Erdeme borcluyuz ama bunu cog taraftar gormuyor.. bizim alacagmiz 2/3 class topcu.. eskiden topcular gelmek istemiyordu ama simdi durumlar degisti. Vizyon ister bazi isler ve bu yonden kisitliyoz.. Erden donse keske.
Erden yerine kavukcu, stand up show'a Deniz yerine uzunu cikarmak gibi.

Şeytan diyor ilgilenme futbolla falan ama insanım canı sıkılıyor yav

1000063271.webp

Dursun eğer tesis yapmak istiyorsa forma cart curt alınmaz bu sezon olur biter. Taraftar gidip paraları betona gömsün diye o kadar kombine,mağaza alışverişi yapmadı.

Lan oglum bak! Azize mahmuta ismaile şampiyonluk vermeyin sakın!!!

Burhan Can Terzi:”Centilmenlik icabı Galatasaray, Aral transferinden çekildi.”

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt