- 12 Haziran 2013
- 9.915
- 6.000
- 1.843
Şu alt yapıdaki oyunculara aşık olan tayfa, alt yapıdaki hocalardan biri yönetsin takımı siz de kurtulun biz de...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
%60'ına 40-45+ bonus veriyorlar sanırım. Manu'nun hakkı için onlarla ayrı pazarlık yürütülüyormuş sanırım o dış basına göre.Greenwoodun bonservisini heralde pesin vermiyorlardir, aziz sampiyon olup efsane olmak icin dügmeye bazmis, seneyede gidecek ve bütün borclari yeni yönetime birakacak.
Paşabahçe cam bardak seti mi bu yav oyuncuyla birlikte hak ileri doğru gidiyor. Manu keriz mi bir sonraki satışı karlı bile olmayacak transfere onay versin.bu arada oyuncun 100% hakkini degil, yuzde 60% hakkinda 45m euro veriyorlar.
yav onlar paranın köpeği rahatsızlığı da takımı karıştırması da ordan geliyordu zaha 5 alırken 1 alıyordu bizdeZahayı yiyen kerem şabanı çok sevdiği fenerbahçesini de karıştıracak mı acaba.
Ahlaksız bücüryav onlar paranın köpeği rahatsızlığı da takımı karıştırması da ordan geliyordu zaha 5 alırken 1 alıyordu bizde
fb de en çok kazananlardan 7 milyon € yla cürret dahi edemez
Boyle diye diye 10 yil gecti bir bk oldugu da yok..Adamlar 2 kez para cezasi aldi dalga gecer gibi 50ye greenwood cekiyorGreenwoodun bonservisini heralde pesin vermiyorlardir, aziz sampiyon olup efsane olmak icin dügmeye bazmis, seneyede gidecek ve bütün borclari yeni yönetime birakacak.
Yada ust taraflardan, telefon geldi 4 senedir sampiyon oluyorsunuz, biraz da obur takimlar olsun diye.erden timur'un kurduğu kadronun bu sezon itibariyle miadını doldurduğu ligin ortalarında oynanan oyundan zaten belli değil miydi
madem osiyi aldın o zaman yeni yapılanmaya gideceksin birader, kadronun getundeki kıllar ağarmış
cl oynayacaz küme düşen takımın banko oyuncusu kiralık olarak transfer edilmeye çalışılıyor
bu nasıl bi zevzeklik
zevzeklik mi hainlik mi o da belli değil
Paradan bahsetmiyorum zaten. İlerledikleri, motivasyon sağlayan her şey onlar için avantaj, bizim için de dezavantaj. Onlar yeni bir kimlikle sahaya çıkacak bu sezon ama eski isimler var başlarında. Başarısız olmuş isimler. İlk kayıpta taraftar nefesini hissettirir. CL'ye adım atmamaları, lige moral olarak 1-0 yenik başlamaları bizim için daha hayırlı olacaktır.Para harcamaları zaten senelerdir bitmiyor eskiden bizim parayı bölüyorlardı yeni sistemde o da yok. Onların kazanacağı 3-5 fazlanın bize zararı olmaz.
Avrupa ligi kalırlarsa direk lige asılırlar CL de olursa maç günlerine kadar çok şey eşit olur
Herhalde ilk defa CL katılmalarını boylarının ölçülerini alsınlar istiyorum
erden timur'un kurduğu kadronun bu sezon itibariyle miadını doldurduğu ligin ortalarında oynanan oyundan zaten belli değil miydi
madem osiyi aldın o zaman yeni yapılanmaya gideceksin birader, kadronun getundeki kıllar ağarmış
cl oynayacaz küme düşen takımın banko oyuncusu kiralık olarak transfer edilmeye çalışılıyor
bu nasıl bi zevzeklik
zevzeklik mi hainlik mi o da belli değil
CL’ye uzun süre sonra girerlerse motiveden çok ekstra yorgunluk getirir gibi rotasyonlu kadroları lige yetmez hatta mümkünse son 24’e kalsınlar bizde kalalım kafa kafaya gidelim geçen sene ligin sonunda yok olmuştuk onlar tempoyu kaldıramaz gibi geliyorParadan bahsetmiyorum zaten. İlerledikleri, motivasyon sağlayan her şey onlar için avantaj, bizim için de dezavantaj. Onlar yeni bir kimlikle sahaya çıkacak bu sezon ama eski isimler var başlarında. Başarısız olmuş isimler. İlk kayıpta taraftar nefesini hissettirir. CL'ye adım atmamaları, lige moral olarak 1-0 yenik başlamaları bizim için daha hayırlı olacaktır.
CL'ye katılmayı başarırlarsa bir şeylerin düzeldiği inancı ile iyice kenetlenecekler. Yıllardır şampiyon olamıyorlar, yıllardır CL yüzü görmüyorlar. Bu iki durum asla değişmemeli. CL'ye atacakları adım şampiyonluğa olan inançlarını arttırır.
Rotasyonlu kadroları olacak bu sezon. Bize ekstra oynayacakları maçların hiçbir faydası olmayacak.
Ülkenin en büyük şirketleri bunlara para akıtma sevdasında hala batacaklar diyoruz. Bunların zenginleri biter mi yavBoyle diye diye 10 yil gecti bir bk oldugu da yok..Adamlar 2 kez para cezasi aldi dalga gecer gibi 50ye greenwood cekiyor