Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.688
- 66.778
- 5.003
Herifler habire yıldız oyuncu alıyor biz tüm yükü osimhene yükleyip superman mi ol diyeceğiz yani. Messi bile bunu yapamaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ligin en iyisi hala bizde Ethem. 1 transferle öleceksek ölelim zaten. Kendi topcularimizi boka batırıp çıkarmayi çok seviyorsunuzileri dortulden bahsediorum fifa mı bu tek basına osimhen herkesi yensin
Takımın pilinin bittiği aylardır yazıyoruz mutlaka ciddi hamleler lazım.Bu takımın 11 inde en az 5 isim değişmeli reis. 1 topcuyla duzelmez bu takim
barış için de 1-2 kelime de olsa iyi bir şeyler desen heisgreenwud süper herif de osi'nin sol taşşeğandaki dönmüş bir kıl etmez yeani eğri oturup doğru konuşacak olur isek

resmi olarak Ake var eğer yıldız sayarsan yahu sadece. Davinson cebinden çıkartırHerifler habire yıldız oyuncu alıyor biz tüm yükü osimhene yükleyip superman mi ol diyeceğiz yani. Messi bile bunu yapamaz
Orta saha komple degismesi lazim mete clean agabeyTakımın pilinin bittiği aylardır yazıyoruz mutlaka ciddi hamleler lazım.
Fener alsa methiye dizerdin itiraf etUgucukwu Kim Allah askina
Ne Toreira ne Lemina hiç birini kesemez
Işimiz gücümüz bitti yedek oyuncu alıyoruz
Allah sonumuzu hayır etsin
icardi tecavuzcu degil de cok da saglam bir adam degil. Arkadasının karısını ayartan bir adam. Seviyor olmanız gercekleri degistirmiyor. Rakipte olsa anasına sovulurdu bizde olunca aşk adamı oldu. Taraftarlık başka sey, kör olmak başka.Icardi tecavüzcü mü?
Sadece osimhen bile kerem,vedat,asensio ve greenwood dan daha çok fark yaratır.
Allah yaptınız greenwood u
Adam fransada 30 gol asist yapmış, burada her türlü fazlasını yapacak. Osimhen geçen sene ligi sallamadı bile, inş aldığı paranın hakkını bu sene ligde verir, şampiyonlar liginde verdiOsimhen in ölüsü greenwood dan iyidir yeter fenerin adamını yaladığınız. Osimhen gibi adamı bugün almak istesen 3-4 greenwood parası verirsin
Birebir aynı düşünüyorum 10 numaraya Enciso'yu da ekleyelim. Hatta oluru varsa Sane'yi de yollardım o da bizde olmayacak gibi.Orta saha komple degismesi lazim mete clean agabey
Ugocukwu - Sarr/Rijnders
Diaz/Buendia
Solda Sane / sagda Baris
Osimhen
ciddi kan degisikligi lazim
hatta bana kalirsa, sane'yi arabistana satip direk marcus rashfordu alirim yerine
Devre arası değiştirdi zaten. Birazda şimdi değiştiriyor. Bunlar hep mal mal oyuncu alıyordu. Bizim zaten yenilenmemiz lazım yuzDe 50 yüzde 60. Geçen sene o sinyalleri aldık ama bu yönetim çok rahatyahu fenerin o zaman 8-9 isim değiştirmesi lazım.
Amrabat da dünya kupasında şov yapıp dünyanın ilgisini çeken üst düzey kesici orta sha olarak gelmişti.Adam gayet iyi reis geleni Türkiye liginde show yapar.