Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.681
- 66.770
- 5.003
Şu eray'ı getirip futbol yöneticisi yapan başkana ancak pes denir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tam dedigin gibi anlaşmışlar ama anlamadıgın mevzu ben greenwood iyi demiyorum bizim için de etik cok buyuk dert olsa icardiyi de istememen gerekirdi diyorum.Kız arkadaşıydı, kız davacı oldu sonra babası greenwood dan para alarak kızına baskı yapıp evlenmesini ve suçlamayı geri çekmesini sağladı. google a bak diyerek ahkam keseceğine ilk önce ne olduğunu öğren.
Herşey şampiyonluk. Dediğin şeyler zaten başarı için yapılıyorBen Okan Hocadan memnun değilim, miras bırakmıyor oyuncu yetiştirmiyor,herşey şampiyonluk değil,gelecek adına bir şey yok para kazandırmıyor kulübe sadece harcıyor
Düt düt tam tersi. Gencecik bir çocuk bir kadının şehvetine kurban gitmiştir.
Ayrıca aldatma aldatılma üst seviye dünyasında her daim olduğunu duyduğumuz artık normal sayılan şeyler.
Adamların kültüründe sadakat yok diye taşlayalım mı?
Diğerinde bildiğin kriminal bir konu var ikisini aynı kefeye koyamazsın.
Birinin eşini yada sevgilisine bir his duydun ve o da sana duydu ve sonra evlendiniz vs sevgilini ölümcül bir şekilde dövüp zorla tecavüz ederek ortalığın kan gölüne dönmesini sağlamak.
Bir tanesi iki tarafın da şehvet duymasıyla yapılan yasak(kime göre neye göre o da tartışılır) bir durum. Diğeri tamamen hayvani davranış.
İkisini katıştırmamak lazım.
Olmo ve Fernandes'in oluru yok ama diğer ikisi bence oluru olan ve gitmemiz gereken oyuncular.Bunlar dışında 10 numara kabul etmiyorum
Bruno fernandes
Olmo
Brahim Diaz
Enciso
ya ampır ampır konuşma. tecavüz ile icardinin durumunu bir tutuyorsun bir de kendi bilmezliğini laf ebeliği yaparak örtmeye çalışıyorsun.tam dedigin gibi anlaşmışlar ama anlamadıgın mevzu ben greenwood iyi demiyorum bizim için de etik cok buyuk dert olsa icardiyi de istememen gerekirdi diyorum.
sanırım google bakıp ogrenmissin evlimiydi kız arkadasımıydı
Neyse sana iyi geceler,
Dursuna küfretmek bir şiirdirolm haberlere bakıyorum dursuna yönetime ağır sövesim geliyor
buraya gelince de sizi okuyup durun la az sakin olun diyesim geliyor
ayarımı bozdunuz a
Adam hiçbirşeyi yönetmemek için başkan olmuş sanki. 2 sene erden timur başkanlık yaptı diye rahat etti göze batmadıAdam daha icardi hususunu neticelendiremedi. Boyle vitaminsiz bir baskan olabilir mi.
Okan hoca Lemina varken Ugochukwu'yu oynatmaz.
Eray kukla orada arkasında Cenk ile dursunun kardeşi varŞu eray'ı getirip futbol yöneticisi yapan başkana ancak pes denir
Kaan Ayhan daha fazla dk bulur Ugochukwu'danAçıkçası büyük maçların hepsinde Lemina'yı tercih ederim.
Al benden de o kadarLesley Ugochukwu Chelsea'nin manyak gibi u21lere saldirdigi donem alinmis hatta Renneste 11 bile degilken 27 milyon vermisler su datro fofanayi enzo fernandesi mudryki falan aldiklari donem..
Chelsea gormus kismi bos beles yani oylesine almislar.. ben 3-5 macini izledim fena topcu degil ama kesinlikle kafanizda adam yiyen orta saha falan canlanmasin fizigine gorunce ... Dar alanda topla arasi iyi guzel cikiyor bu yonden Pap Gueye'ye benzettim ama kesinlike ayagi onun gibi temiz degil bir tik kazma ..
Mata Sarr gibi daha agresif ve olmus bir topcuya gitmemiz gerektigini dusunuyorum