Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.283
- 13.601
- 1.998
Hocaya 10 diyorsun, orada yunus var sane var sara var diyor. Sağ kanat diyorsun sane var yunus var diyor.10 numaradan haber var mı yoksa hocamız yine Sara mı oynatacak o pozisyonda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocaya 10 diyorsun, orada yunus var sane var sara var diyor. Sağ kanat diyorsun sane var yunus var diyor.10 numaradan haber var mı yoksa hocamız yine Sara mı oynatacak o pozisyonda

Kuzen sil
Biri direk criminal hukuken bir suç. Diğeri iki kişinin yaptığı yanlış bir davranış. Aradaki farkı anlamak gerekiyor.Mevzu iki seyi birbiri ile karsılastırmak degil mesela bizim bir etik kodumuz var yayınlarmıs benim bilmedigim
Tecavuzden yargılanmıs ise olmaz ama baskasının karısını ayarttıysa o sorun degil gibi.
Demeye calıstıgımı anlatamadım heralde ya da siz carpıtmak istiyorsunuz.
Greenwoodu biz istemezdik cunku etik degil demek bana biraz hikaye geliyor.
Sane olmasa biz alacak olsak taraftarın % 95 i adam kadınla evlenmis kadın demekki affetmis banane derdi.
Nitekim İcardi icin bize PSG de gol attıgında sözlükte hakkında yazılanlara aç bak. Sonra geldi canımız cigerimiz aşk adamımız dedik.
Bu işler böyle gercekleri kabul etmek lazım.
Torunu için icardiyi almaya çalışıyor herif. Çiftlik yaptı kulubuNeyse icardinin bonservisi kimsede olmadığı için kiralık teklif yapıp alamayacak dursun