Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok iyi oyuncu diyoruz, keşke biz alsak diyoruz vs.karismak istemiyorum da muhabbete su tu kaka olayi da baydi artik..
Ligue 1de 60 mac 50 gol katkisi yapmis 24 yasinda bir topcu aliyorlar ..
"Ligi kirabilecek potansiyelde bir oyuncu " ifadesinde ne gibi bir sikinti gordun r.tas .. erken ve iddali yorum diyorsun ya .. Yukaridaki arkadas " kesinlikle tek basina ligi alir " falan mi demis ben mi goremedim..
Yani ne denmesini bekliyorsunuz su durumda sirf farkli gorunecegim diye "cop ,ise yaramaz "falan mi ..
Ben cidden anlamiyorum sizi yaw bugun bjk veya fener Valverde falan alsa forumda onu da boklamaya calisan cikar..
Tecavuzcu karaktersizin biri ama kagit ustunde muazzam bir transfer iste abi ne cok kastiniz
İyi bir şey mi dedin kötü bir şey mi cümleden hiçbir şey anlamadımBu yönetimin hiç bir @Umut Işık 'ı göstermediğini kabul edelim lütfen

Geçen transfer dönemi başlamadan neredeyse sane geldi herifi yiyip bitiriyor taraftar kusura bakmayın ama komşunun tavuğu kaz görünür hesabı bu singo üzerinden her kez laf çakıyor Singo alınırken herkez mutluydu adamlar alınırken sorun yoksa tutmayıncada isyan etmenin bir alemi yok 2-3 sezonda kaç milyon para harcandı geçen sezon kaç milyon para harcandı transfer yapmıyor denemez gene yapacaklardırda bizim diğer camialar gibi arkamızda siyasiler zengin Başkanlar yok bas adamlar yarısına 50 milyon bayıldı diğer yarısınara 30-40 isterler 80-90 milyon maaşıyla birlikte tek oyuncuya 130-140 milyon bağlamak demek bu 2 Osimhen parası mantıklı mı sence yaptıkları biz yapsam eleştiriler havada uçuşurduNeyini göreceğiz daha. Her transfer dönemi aynı plansızlık aynı amatörlük. Lig bittikten sonra 2 ay yan gelip yatan yönetim mi olur.
"Tecavuzcu karaktersizin biri..." bundan otesine gerek yok. Konunun orada kapanmasi lazim renktas. Aldilarsa fb'ye hayirsiz olsun, tencere kapak olur. Serefsiz camiaya serefsiz topcu yakisir.karismak istemiyorum da muhabbete su tu kaka olayi da baydi artik..
Ligue 1de 60 mac 50 gol katkisi yapmis 24 yasinda bir topcu aliyorlar ..
"Ligi kirabilecek potansiyelde bir oyuncu " ifadesinde ne gibi bir sikinti gordun r.tas .. erken ve iddali yorum diyorsun ya .. Yukaridaki arkadas " kesinlikle tek basina ligi alir " falan mi demis ben mi goremedim..
Yani ne denmesini bekliyorsunuz su durumda sirf farkli gorunecegim diye "cop ,ise yaramaz "falan mi ..
Ben cidden anlamiyorum sizi yaw bugun bjk veya fener Valverde falan alsa forumda onu da boklamaya calisan cikar..
Tecavuzcu karaktersizin biri ama kagit ustunde muazzam bir transfer iste abi ne cok kastiniz
Bu iş olmayacak normalde el atmayacaktım ama vakti geldi. Ağustos yangını için çok zaman var bize artık Temmuz yangını lazım.
Bu sene feneri mi tutsak
Dursuna şundan çekmen lazımBu iş olmayacak normalde el atmayacaktım ama vakti geldi. Ağustos yangını için çok zaman var bize artık Temmuz yangını lazım.
Lemina ve Ilkay nerede?
Baba orta saha komple yokOrtasahadaki cezalılar kaç hafta yok?

Yav şimdi gelip bu beceriksizleri bana savunma. Tek tek şu isim bu isim diye olaya analiz yapmaya gerek yok. Gardi olmadan bunların transfer konusunda iş bilmez, plansız, amatör, beceriksiz olduğunu hala göremeyen varsa pes artık. Ve hala inat edip gardiyi kenardan zar zor olaya müdahil ediyorlar utanmadan.Geçen transfer dönemi başlamadan neredeyse sane geldi herifi yiyip bitiriyor taraftar kusura bakmayın ama komşunun tavuğu kaz görünür hesabı bu singo üzerinden her kez laf çakıyor Singo alınırken herkez mutluydu adamlar alınırken sorun yoksa tutmayıncada isyan etmenin bir alemi yok 2-3 sezonda kaç milyon para harcandı geçen sezon kaç milyon para harcandı transfer yapmıyor denemez gene yapacaklardırda bizim diğer camialar gibi arkamızda siyasiler zengin Başkanlar yok bas adamlar yarısına 50 milyon bayıldı diğer yarısınara 30-40 isterler 80-90 milyon maaşıyla birlikte tek oyuncuya 130-140 milyon bağlamak demek bu 2 Osimhen parası mantıklı mı sence yaptıkları biz yapsam eleştiriler havada uçuşurdu
Yönetimi savunuyorsun ödemişliyönetimi kesinlikle savunmuyorum