Emrah Duvar
Taçsız Kral
Pacho da iyi beFrankfurt’un Can’ı bize 40a satmıyor olmasının hiçbir manası yok açıkçası.
Çok garip bir kulüp, gönderdikleri ve hasbelkader tek iş yapan adam Ekitike; hala bir bok sanıyorlar kendilerini.
Pacho da iyi beFrankfurt’un Can’ı bize 40a satmıyor olmasının hiçbir manası yok açıkçası.
Çok garip bir kulüp, gönderdikleri ve hasbelkader tek iş yapan adam Ekitike; hala bir bok sanıyorlar kendilerini.
Osimhen Afrika Kupası'nda sakatlandı mı yine?
Geçen sene açıklanan kuraldan alıntıEmin miyiz, benim bildiğim kontrat süresi, diğer türlü yönetmesi mümkün de değil yapboz gibi oyuncu değiştirmek zorunda kalır herkes.
2025-2026 sezonunda bu kapsamda sözleşme yapmış ve A Takım Listesine yazılmış 2002 yılı
içerisinde doğmuş yabancı uyruklu futbolcular ile 1 sezondan fazla süreli sözleşme
imzalanması halinde bu futbolcular 2 sezon boyunca bu kurala tabi olarak A Takım Listesine
yazılabilirler.
Biri daha vardı diye aklıma geldi de savunma o bir de Enrique onu çok iyi monte etti, kötü sorunlu bir takıma gitse o da dağılırdı.Pacho da iyi be
parmak bassın@Tuna Köse
Emre Kaplan: "Bana gelen son bilgi; Lesley Ugochukwu transferinin ıslak imzaya kaldığı yönünde."
Verilen hak geri alınamaz olayına da ters bu yaklaşım, dediğim gibi yönetilmesi mümkün değil, sürekli takım değiştirmek zorunda kalırsın.Geçen sene açıklanan kuraldan alıntı
Bu sene açıklama getirmemişler regülasyonda
frankurt un ilk kazığı Jovic ti galibaBiri daha vardı diye aklıma geldi de savunma o bir de Enrique onu çok iyi monte etti, kötü sorunlu bir takıma gitse o da dağılırdı.
Makine gibi takımın sol stoperine koydular.
Kadroda gelebilecek adam tek ugo oda daha here we go degil temkinde kalalım :dSummerville yerine Eylül 2 adayım var ama yazmaya utandım.
rayndersŞimdi bunu kiralık aldık sıradaki kiralık + opsiyonlu gelsin.