- 12 Şubat 2010
- 4.913
- 1.288
- 1.723
Şu an kampta Arda Yılmaz, Berat Yılmaz, Jankat Yılmaz var. İzindeki Barış Yılmaz dönünce 4 tane Yılmaz soyadlı futbolcumuz beraber antrenmana çıkacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
www.yenimesaj.com.tr
nasil driplingi yok lan
bir iki tane kisa videosunda bile kac kere topu yara yara gittigini gördüm
su ülkede herkes skot herkes duyumcu zaten
herkes herkesin her macini özetlere bakmadan takip ediyor
müthis
Kerem Demirbay ın bizdeyken avrupada attığı bir gol vardı hatırlıyor musun , topu orta sahadan aldı yardıra yardıra gitti gol attınasil driplingi yok lan
bir iki tane kisa videosunda bile kac kere topu yara yara gittigini gördüm
su ülkede herkes skot herkes duyumcu zaten
herkes herkesin her macini özetlere bakmadan takip ediyor
müthis
Valla adamı biraz izledim driplingleri var. O boyuna göre yavaş değil gibi ama totalde nasıl oyuncu bilmiyomKerem Demirbay ın bizdeyken avrupada attığı bir gol vardı hatırlıyor musun , topu orta sahadan aldı yardıra yardıra gitti gol attı
şimdi bu adamın driplingi var mı oldu : )
aziz kurttur bitirir bu işleri iyi biliyor.Yav fenerde greenwood sanki remsen bitti de , idmanlara basladida ilk hazirlik macinda 4 gol katkisi yapti. Resmen bitmeden oldu demeyin.
Sakat vedat eklediler, nasil bizden daha kaliteliler su an? Bunu dusunuyorsaniz gecen sezon biz daha zor rakibe karsi mi sampiyon olduk mesela?
Bunlar doğru analiz yaratmaz, Burnley ortalama %30 falan topla oynayan bir takım, biz %65-70
TmmBunlar doğru analiz yaratmaz, Burnley ortalama %30 falan topla oynayan bir takım, biz %65-70