Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.535
- 109.342
- 4.738
Dusecekler. İstersek alırız takip etmek lazimOrsic Southampton’a gitmedi mi
gerci düşebilirler Rashica gibi olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dusecekler. İstersek alırız takip etmek lazimOrsic Southampton’a gitmedi mi
gerci düşebilirler Rashica gibi olabilir
Hacıraytın menaceriyle görüşme kaçtaydı
KDB vibe'ı veriyor pasları.Zaharyan'ın şut videoları, defansif müdahaleleri, topla koşturduğu videolar da güzel ama pasları bir başka ya. Adamda dehşet oyun görüşü var belli
rbl mi yoksa salzburg murbldeki susiçle karıştırdım
O çocuk tam yılan ya Ukraynalı olsa 90 a Chelsea yapmıştı adam olunca barınamazsınrbldeki susiçle karıştırdım renktaş
rb salzburg ya renktaş adı mı değişti bir l için gereksiz sorurbl mi yoksa salzburg mu
rbl’ye mi gecti
Tam prime Modeste havası var adam da Antalya değilde Gentte oynuyor olsa burda salyalar akıyorduwright deli işler yapar gibi bu arada yav. çift forvete döndüğümüz anlarda da icardi'yle değişik fantezilere maruz bırakabilirler rakibi
fesih mi etti sözleşmesini ? bu fesih olayı nerden çıktı ayrıcaWright fesh etmez ama fesih raddesine gelindiyse önemli bir indirimle alınabilir.
Şimdi bedava moduna girince 3-4 milyon verip alsak bile kazık yedik diye galeyana gelmemeli.
ozur renktasrb salzburg ya renktaş adı mı değişti bir l için gereksiz soru
İcardiyle gidersen duş almak zorunda kalırsın Yusuf dikkat etyusuf demir: bende vurum mi abi
![]()
Burhancan fesih ihtimali var dedi ama sanmıyorum. Muhtemelen bir ödeme problemi vs. vardır, indirim için koz olarak kullanırlar.fesih mi etti sözleşmesini ? bu fesih olayı nerden çıktı ayrıca
Vardiya usulü mu çalışıyorsun? Şimdiden hayırlı mesailerİşe gitmek,gececi olmak. Çalışmayan bilmez.
Zakharyan defteri açıldı kapandı antalya’ya geldi gitti instada yorumları sınırlandırdı
Serdar bey daha yeni analiz yapiyor
Orsic-İcardi-Zaniolo
Sergio-İlkay
Torreira
Grimaldo-Abdulkerim-Nelsson-Boey
Muslera