Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu zaman siyaset ve fb düsmanligini ayirmanin zamanidir

Ne alaka?
fb samimiyetsiz bir camia.
Daha geçen Soylu rop veriyordu.
Rte zaten fb kongre üyesi.
Şike sürecinde en çok desteği akp verdi.
Tff'ye atananların çoğu hem bunlara hem akp'ye yakın oldu hep.

Biz 2010 stad açılışından beri mücadele ediyoruz zaten. Fb daha çok sampiyon olamamasına kılıf arıyor. GS'yi de hükümet yandaşı ilan etme kafasında. Benim gördüğüm bu. Hatta bunun ilk adımını da Atatürk'ün ismini stada vereceğiz dediklerinde yaptılar, bir gün sonra bizim stadda akp kongresi yapıldı. Stad adı ne oldu sonra bir düşünelim bakalım...

Zergen dönsün bence de. Transfer haberi okumak isteyenlere özel sadece duyum atılan sabit bir başlık açarsın, Oraya yöneticiler gün boyu konuşulan tier 1,2,3 duyumları atarlar. Sayfa sayfa gezmekten hoşlanmayanlarda mağdur olmaz.

Bu başlık o sebeple açılmıyor mu? Burası geyik başlığı mı yoksa?

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

daha kendi başarısız başkanlarını yollayamayanlar için gösteriş söylemleri

Ne alaka?
fb samimiyetsiz bir camia.
Daha geçen Soylu rop veriyordu.
Rte zaten fb kongre üyesi.
Şike sürecinde en çok desteği akp verdi.
Tff'ye atananların çoğu hem bunlara hem akp'ye yakın oldu hep.

Biz 2010 stad açılışından beri mücadele ediyoruz zaten. Fb daha çok sampiyon olamamasına kılıf arıyor. GS'yi de hükümet yandaşı ilan etme kafasında. Benim gördüğüm bu. Hatta bunun ilk adımını da Atatürk'ün ismini stada vereceğiz dediklerinde yaptılar, bir gün sonra bizim stadda akp kongresi yapıldı. Stad adı ne oldu sonra bir düşünelim bakalım...
katilmiyorum acikcasi
fb'nin hükümet istifa sloganini elestirenler görüyorum, zamaninda böyle böyle yaptiniz hükümeti elestirmeye hakkiniz yok gibi gereksiz münakaşalara gerek yok bence
kisisel olarak fb sampiyon olacak ama hükümet gidecek deseler kabul ederdim
futbolun 1 eğlence sektörü oldugunu unutmamak lazım

Burasının yeri olmadığını biliyorum ama devlet ve hükümet kavramı gibi TC vatandaşı ve camia olayını da ayırt etmek lazım. Oradaki sloganın kaynağı fbli oluşu değil,TC vatandaşı oluşu. Ben kulüp şöyle böyle dendiği için tepkiliyim. Ben maalesef kulüplerin bu cesareti gösterdiğini çok göremedim. Çok nadir bir iki isim çıkmıştır, onları da yemişlerdir.

Haluk Yürekli: "Mertens Kasımpaşa maçında oynayacak duruma gelecek."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt