Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İcardi Torreria martens zaniolo takımda kalırsa bunlardan sadece 1 tanesini almaya yeter finansal durumumuz İlkay futboldan bikmadigi sürece 36 yaşına kadar üst düzey oynarilkay; takima stabilite getirecek topcu
di maria; takima kalite gerirecek topcu
hakan; takima duran top kalitesi getirecek topcu
çağlar sanki nelsson yerine gelecek gibi
Takim savunmasına eksi yazacak isimler. Sadece biri olmalı bu da bence ilkay.ilkay; takima stabilite getirecek topcu
di maria; takima kalite gerirecek topcu
hakan; takima duran top kalitesi getirecek topcu
Oraya intikal edip protestona destek olacağım, protesto bitince de burnuna yumruk atacam.yarın konya gedavet parkında saat 12'de konyaspor'a ve diğer tüm bu paylaşımları yapan takımlara karşı
protesto hakkımı kullanacağım
İcardi Torreria martens zaniolo takımda kalırsa bunlardan sadece 1 tanesini almaya yeter finansal durumumuz İlkay futboldan bikmadigi sürece 36 yaşına kadar üst düzey oynar
Lüe kolpanin ete kemige bürünmuş haliBirkaç gün önce Lüe söylemişti ilk. Şimdi de bunlar vardır bir şey.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@Naci Liboş haha atmışsın arkadaşa ammaOraya intikal edip protestona destek olacağım, protesto bitince de burnuna yumruk atacam.
Aynı hahayı sanada ilettim.@Naci Liboş haha atmışsın arkadaşa amma
geçen günlerde kendisine açık adres
ve arka tarafın yiyorsa gel dedim
ben alkolü bıraktım diye gelmekten kaçtı haberin olsun
kazımı beğendiniz mi
bence adegukbenin net önünde