- 6 Eylül 2014
- 93.201
- 64.144
- 4.488
Usta döner Ahmet sizi topluca mi affettiler lanElin değmişken geri kalan 6 kişiyi de yollayaydın ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Usta döner Ahmet sizi topluca mi affettiler lanElin değmişken geri kalan 6 kişiyi de yollayaydın ya
başka kim döndüUsta döner Ahmet sizi topluca mi affettiler lan
Olayi farkli bir açıdan degerlendiriyorum. Konu oynayip/oynamamalari değil.mesut buraya geldiğinde nerdeyse 1,5 yıl top oynamadan geldi .Diğeri sürekli görev alan takımları için önemli olan futbolcular.Mesutla kıyaslamak bence yanlış
Motz dönmüş istebaşka kim döndü
Umut, beğendiğin hiç topçu var mı laKronik
%90 katılıyorum.
Ben ön liberoda çok başarılı buluyorum, kalın olmasına rağmen ağır değil, pasları, şutları iyi. Çok güçlü ve top kapmaları da iyi.
Gerçi yerli sayılmıyor ucu ucuna, olası değil gibi y sınırı olduğu sürece. Bir de düzenli Dortmund oyuncusu olduğu sürece de zaten alamayız.
Kulübünün 35 milyon euro beklentisi dışında sıkıntı yok
Umut, beğendiğin hiç topçu var mı la
Mesut gibi oyuncular 5 yıl bile top oynamasa bu lige rahat rahat yeter, mezud kafada futbolu bitirmişti zaten , gelir gelmez asağılayıp beğenmediği Türkiyede hemen cuma paylaşımları Büyük Türk tarih dizileri paylasimları havada ucusmaya başlayınca nasıl bir ciğeri 5 para etmez adam olduğunu kanıtladı, karakter önemlimesut buraya geldiğinde nerdeyse 1,5 yıl top oynamadan geldi .Diğeri sürekli görev alan takımları için önemli olan futbolcular.Mesutla kıyaslamak bence yanlış
birine laf ederken görürsem tepene binerim bakBütün gs oyuncuları
Benim anlattığım oradaki düzene alışık olmaları. Bu herifler sonuçta Türk asıl problem orada yatıyor. Buraya gelince sudan çıkmış balıka dönmeleri baya yüksek bana kalirsa.senin anlatmak istedigin bu takim icin gecersiz
cevresi kotu olsa belki bi nevi hakli olabilirsin
Adamlar bonservisinin %50 sine 6 milyon ödediler diye hatırlıyorum. Bide karşıdaki kulüp Sporting. Gerisini sen düşünBence bu tarz (Portekizli, yukseliste ve 21 yasinda) bir oyuncuyu alabilme ihtimalimiz, Veratti’yi alma ihtimalimizden az.
Gs rehabilitasyon kulubu avrupa futboluna 1 topcu daha geri döndurecekPogba aylardır sahaya çıkmayan bir herif alıp ne yapacaz yav.
Korkudan kimse karşımıza çıkamıyor
Korkudan kimse karşımıza çıkamıyor
bjk gedsonun %30una 6 milyon ödedi,Adamlar bonservisinin %50 sine 6 milyon ödediler diye hatırlıyorum. Bide karşıdaki kulüp Sporting. Gerisini sen düşün