Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
%90 katılıyorum.

Ben ön liberoda çok başarılı buluyorum, kalın olmasına rağmen ağır değil, pasları, şutları iyi. Çok güçlü ve top kapmaları da iyi.

Gerçi yerli sayılmıyor ucu ucuna, olası değil gibi y sınırı olduğu sürece. Bir de düzenli Dortmund oyuncusu olduğu sürece de zaten alamayız.

Yerli olup olmamasından ziyade buraya düşmez zaten daha.

2024'e kadar kontratı var. Dortmund uzatır bence, uzatmasa bile daha 29 yaşında. Bizden daha iyi transfer yapabilir hâlâ.

Eskiye göre biraz ağırlaştı ama. Eleştirilen yönlerinden biri de bu zaten. İlkay, Kimmich, Goretzka falan olduğu için Milli Takım için de bir alternatif değil 1,5 yıldır.

Ama hâlâ çok iyi bir oyuncu.

mesut buraya geldiğinde nerdeyse 1,5 yıl top oynamadan geldi .Diğeri sürekli görev alan takımları için önemli olan futbolcular.Mesutla kıyaslamak bence yanlış
Mesut gibi oyuncular 5 yıl bile top oynamasa bu lige rahat rahat yeter, mezud kafada futbolu bitirmişti zaten , gelir gelmez asağılayıp beğenmediği Türkiyede hemen cuma paylaşımları Büyük Türk tarih dizileri paylasimları havada ucusmaya başlayınca nasıl bir ciğeri 5 para etmez adam olduğunu kanıtladı, karakter önemli

senin anlatmak istedigin bu takim icin gecersiz

cevresi kotu olsa belki bi nevi hakli olabilirsin
Benim anlattığım oradaki düzene alışık olmaları. Bu herifler sonuçta Türk asıl problem orada yatıyor. Buraya gelince sudan çıkmış balıka dönmeleri baya yüksek bana kalirsa.

Daha önce yazıldı mı bilmiyorum da, Zaniolo'nun gol pozisyonunda Kerem'e geriden kafayla topu indirip Zaniolo golü attığında hemen solunda bitiveren adam aynı kişiymiş, şimdi tekrarını izlerken farkettim. Bravo Adekugbe.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt