Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o bacaklara ruhsat verilmeli
Fp-2QlvWcAMUCcr

hacirayt'a 4.5m işler

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Adekugbe
Torreira Oliveira
Zaniolo Mertens Kerem
Icardi

Okan
Dubois Ross Kaan Kazımcan
Berkan Midtsjö
Yunus Mata Rashica
Gomis

+ Emin, Yusuf, Barış

25 kişilik süper bir rotasyona sahibiz. Transfer gelse de olur gelmese de olur bu rahatlığa sahibiz artık.

Gene bizden fener ismini öne sürerek para koparmaya çalışıyorlar.

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Adekugbe
Torreira Oliveira
Zaniolo Mertens Kerem
Icardi

Okan
Dubois Ross Kaan Kazımcan
Berkan Midtsjö
Yunus Mata Rashica
Gomis

+ Emin, Yusuf, Barış

25 kişilik süper bir rotasyona sahibiz. Transfer gelse de olur gelmese de olur bu rahatlığa sahibiz artık.

Gomisin herhangi bir katkı yapacağını düşünmüyorum, icardi olmazsa muhtemelen zaniolo mertens arkalı önlü oynar, gomis bir kere oynadığımız oyunu bozan bir adam, pres yapamıyor kesinlikle

Gomis geçen sezon basinda da de yavas hantal bitik diye çöpleniyordu adam kac macimizi tek basina aldi , adam son 15 dk girsin yeter , yine mac alacaktır

5 milyon eurolara çıktıktan sonra wrightın fofananın piyasa yaptığı liglerde benzeri şekilde başka yedek santraforlar da bulamaz mıyız acaba

veya an itibari avrupada zaniolo gibi gözden düşmüş ama icardi ve zaniolo kadar da popüler olmayan ama en az wright kadar topçu bir santrafor yok mu

bilmediğimden soruyorum

5 milyon eurolara çıktıktan sonra wrightın fofananın piyasa yaptığı liglerde benzeri şekilde başka yedek santraforlar da bulamaz mıyız acaba

veya an itibari avrupada zaniolo gibi gözden düşmüş ama icardi ve zaniolo kadar da popüler olmayan ama en az wright kadar topçu bir santrafor yok mu

bilmediğimden soruyorum
Bu yönetim bulur belkide vardır. En iyisi haberlere kulak tıkayıp transfer sezonunun bitmesini beklemek

simgeye asik olursa kesin kalir
ask adami bu adam

hersey simgenin icardiye mevlana kiskaci yapmasina bakar

Gomisin herhangi bir katkı yapacağını düşünmüyorum, icardi olmazsa muhtemelen zaniolo mertens arkalı önlü oynar, gomis bir kere oynadığımız oyunu bozan bir adam, pres yapamıyor kesinlikle
Pres konusunda zayıf olduğuna katılıyorum ama Gomis'ten daha efektif bir yedek forvet bulmamız zor şu noktada. Gomis'in şu sezonda bile en az 5 tane maç çözdüğünü söyleyebiliriz ki bir yedek forvet için çok iyi bir katkı bence. Icardi varken kısa süre bulup bu kadar katkı yapacak forvet bulmak zor. Mesela Wright iyi bir oyuncu ama o bile yedekten Gomis kadar skoru etkileyemebilir. İç sahada tamamen yükleneceğimiz maçlarda Icardi olmazsa Gomis ile oynamak ideal olur çünkü safkan bir forvet ve pozisyona kolayca girebiliyor. Ama mesela zorluk seviyesi yüksek bir maçta dediğin gibi Zaniolo ve Mertens olabilir yada Barış Alper'i kullanabiliriz onunda forvet meziyetleri var. Uzun vadeli düşünerek genç bir forvet alınırsa olumlu karşılarım bu arada ben sadece mevcut kadro üzerinden yorumladım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt