Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.249
- 42.985
- 3.748
Haaland 2 maç yedeğe düşsün erden başkan ona da sulanir korktum bu adamdan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şimdi bana tek tek arattırıp bulma mod@Feramuz Kayalar en çok konu dışı post senden gelmiş gibi dikkat edelim
Ekli dosyayı görüntüle 194039
PL de 2 maçta 1 gol katkısı çok üst düzey katkı
Icardi ile Zaniolo da normal gelmiyordu bana, artık alamayız demiyorum kimse içinSon dönemlerde söylenenler yazılanlar normal gelmiyor bana.
Firmino, Hakan, Keita, Pogba, Modric (sac söylemiş!) Di maria, dybala...
Osya goretzka cekelim
Satmam ama oyun kurucu yönü gelişmeden de 20 falan imkansız.O fiyata satar mısın? Yazın satma durumu konuşulan isimlerden yerini dolduramayacağımız tek isim Boey olur diye düşünüyorum.
Diaz-icardi-zanyoloTalisca
Goretzka-İlkay
Aynı fikirdeyim. seneye 3 kulvarda yarışacağımız için illa kart sakatlık olacaktır mertens yarı oynar yormayız kaliteden düşmeden yerine koyabileceğimiz oyuncu olur bu çok değerli özellikle şampiyonlar liginde. Yedekten aldığın adam aynı kalitede olması. Icardiyi de yedekler 1 taşla iki kuş taktik olarakts uygundur bence. Bakalım çeşitlilik açısından çok iyi düşünsene mertens cıkıyor fiemino giriyor oyunaFirmino yedeğe gelmez mertens yerine 10 numarada oynar ve mükemmel tamamlar birbirlerini. Tam bizim aradığımız profilde bir 10 numara.
En çok konu dışıdan şikayet edip en fazla sen öyle yazmışsın diye revize ediyorum 213.sayfadan geriye doğru taramam devam ediyor dikkat edelim !şimdi bana tek tek arattırıp bulma mod
eğer benden fazla çıkan olursa modluğunu bırakacak mısın?
Cocuk medyum Memis sonucta, tabii ki bilecek.sergen şehit düşmeden önce 2-3 mart tarihlerine işaret etmişti