Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
He sadece firmino kaç dakika süre almış onu gösteriyorsa normal

Ben ikisi aynı anda sahadayken maç kaç dakika oynanmış o tarz bir şey sandım

Bunun sorgusunun saniyede gelmesinin cok büyük maliyeti var optimizasyonu zor
Yok hiç değil başkan.

TM zaten oyuncunun her maçını tutuyor veritabanında. Girdiği dakika çıktığı dakika tutuluyor.

İkisinin beraber oynadığı maçı aramak pahalı kısmı. Onu bulduktan sonrası çok kolay anlık bir hesap. Şöyle düşün min(A'nın çıktığı dakika, B'nin çıktığı dakika) - max(A'nın girdiği dakika, B'nin girdiği dakika) bitti gitti yani.

Bizim takım için Talisca hepsinden iyi tam aradığımız striker. Uzaktan şutları ceza sahası dışında bitiriciliği çok yüksek
Bence. Di Maria ile Firmino denk gibi. Di Maria daha süper ve devamlılığı olan bir oyuncu ama daha yaşlı.

Talisca ikisinin de gerisinde ama kesinlikle çok kullanışlı olur bizde.

Gece mesaisi çok zor firmino gelse keşke ilk ben duysam

di maria bu ülkeye gelmiş geçmiş en yetenekli topçu olur açık ara

mertens kesin kalır 1 sene daha ya kalmalı da
Mertens'e bağlı zaten 3-4 maç daha oynarsa sözleşme otomatik uzuyor yani kendi gitmek istemezse kalır zaten. Kalmasını isterim ben de lakin farklı bir macera denemek isterse kariyerinin sonunda Japonya falan gibi de şaşırmam ve saygıyla karşılarım. Sadece ileride önümüzdeki sene olmasa bile ondan sonraki sene Muslera ve Mertens gibi karakterler ayrılacak yerlerini hem yetenek hem de karakter olarak doldurmak zor olacak. Yabancı sınırı seneye kalkarsa Muslera yerine düşünülen ismi gelecek sene alıp takıma ısındırmak doğru olabilir.

Zaha aslanım Arabistan'da ne işin var koçum.

Kariyerinde CL maçı yok gel bu yanlışı düzeltelim aslan parçası.

Bu futbolun ayıbıdır çözümü bizde rüzgarın öz evladı.

Di Maria mı Hagi mi sorusu düşündürür

Bence de Di Maria Hagi'den üstün kapabilite olarak

Fakat Hagi karakteriyle bambaşka bir herifti Di Maria'da bu mevcut değil

Bir de Hagi 31 yaşında gelmişti yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt