- 30 Aralık 2020
- 8.155
- 5.028
- 333
adam brüt 10m sterlin alıyo yedek oturur mu yav senceOrdaymissin gibi post atmayı ne zaman birakirsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adam brüt 10m sterlin alıyo yedek oturur mu yav senceOrdaymissin gibi post atmayı ne zaman birakirsin
aksi ispatlanana kadar tüm transfer duyumları kolpadır hocamKapandı diyenler kolpaci değil yani
Olmaz, ikisini birden seviyoruz.Eğer firmino geliyorsa icardi gelmiyor demektir.
Yok hiç değil başkan.He sadece firmino kaç dakika süre almış onu gösteriyorsa normal
Ben ikisi aynı anda sahadayken maç kaç dakika oynanmış o tarz bir şey sandım
Bunun sorgusunun saniyede gelmesinin cok büyük maliyeti var optimizasyonu zor
Bence. Di Maria ile Firmino denk gibi. Di Maria daha süper ve devamlılığı olan bir oyuncu ama daha yaşlı.Bizim takım için Talisca hepsinden iyi tam aradığımız striker. Uzaktan şutları ceza sahası dışında bitiriciliği çok yüksek
Hagi varken sanmıyorumdi maria bu ülkeye gelmiş geçmiş en yetenekli topçu olur açık ara
di maria > hagi maalesef evrensel olarakHagi varken sanmıyorum
Mertens'e bağlı zaten 3-4 maç daha oynarsa sözleşme otomatik uzuyor yani kendi gitmek istemezse kalır zaten. Kalmasını isterim ben de lakin farklı bir macera denemek isterse kariyerinin sonunda Japonya falan gibi de şaşırmam ve saygıyla karşılarım. Sadece ileride önümüzdeki sene olmasa bile ondan sonraki sene Muslera ve Mertens gibi karakterler ayrılacak yerlerini hem yetenek hem de karakter olarak doldurmak zor olacak. Yabancı sınırı seneye kalkarsa Muslera yerine düşünülen ismi gelecek sene alıp takıma ısındırmak doğru olabilir.mertens kesin kalır 1 sene daha ya kalmalı da
Di maria haigden daha iyi futbolcu, haginin bizdeki yeri ayrı ama gerçekleri reddedecek kadar da rasyonaliteden uzaklaşmdım kendi adımaDi maria sadece Haginin kramponlarını taşımak için önünde olabilir