Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu mantıkla boey'i de 3e mi satalım %150 kar ile?

Torreira'yı ucuza getirdik sonuçta yani aldığın fiyatın çok da bir önemi yok şu an, satsam yerini kaça doldurabilirimi düşüneceksin 6 mümkün değil hatta 12-13 de mümkün değil bence
Boey çok farklı olay, henüz peak yapmamış bir oyuncu. Torreira ile kıyaslanamaz bile. Daha 22 yaşında, bu sene sonu en az 20m, hakkıyla 25m'ye gider illa da gitmek istiyorsa. Ben kalmasından yanayım en az 1 sene daha. Bu tarz genç oyuncu patlamalarını işin dışında tutarak şunları da tekrar etmek istiyorum:

Torreira gibi adamlar her ne kadar performans verseler de görecekleri rakamları gördüler bence. Bugünün şartlarında, Türkiye'de oynanan futbolun kalitesi de göz önünde bulundurulduğunda 6m'ye alıp 15m'ye satmak bence çok kârlı iş, hele ki şu katkıyı aldıktan sonra. Tabii ki bunları söylerken oyuncunun kesinlikle gitmek istediğini varsayarak konuşuyorum, yoksa kalsın 5 sene daha bize hizmet etsin orası ayrı konu.

Biz Erden Timur'un bu sene yaptığı gibi kariyerli ama düşüşte oyuncu getirip parlatıp satmaya devam edebilirsek (özellikle Zaniolo'dan sonra çok konuşulan olaydan bahsediyorum) gerçekten geleceğe dönük hem finansal olarak hem de kulübün marka değerinin artırılması açısından çok büyük iş yapmış oluruz.

Sorun orda zaten doğru adam değil yanlış adam. Tutan bir oyuncu örnek vermişsin ben sana tutmayan 50 tane adam sayarım. Adam saymakla haklı ya da haksız olunmuyor.

G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
:D

sen mi karar veriyorsun doğru adam olup olmadığına?

ki wrightla özelinde bir şey de demedim zaten bu ligden iyi oyuncular çıkabilir, uygun maliyetle alınmasında bir problem yok.

hollanda'da her sene ilk 3-4e oynayan takımın orta sahasını aldın tutmadı işte her transferde risk var.

böyle giderse bir yerde maçları seyircisiz oynamaya çevirebilirler

hiç de az bir ihtimal değil

bugün deplasman sokmazsa yarın içerde bağrılacak yani bu çok çok açık

bu kadar yüksekten uçarken ülkedeki 3. dünya görüntüsüyle olacak transferler olmayabilir

böyle giderse bir yerde maçları seyircisiz oynamaya çevirebilirler

hiç de az bir ihtimal değil

bugün deplasman sokmazsa yarın içerde bağrılacak yani bu çok çok açık

bu kadar yüksekten uçarken ülkedeki 3. dünya görüntüsüyle olacak transferler olmayabilir
%0 ya

Ertac Özbiri çok beğeniyorum, alsak fena olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt