Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi + Hacırayt + Barış forvet rotasyonu seneye gayet iyi olur. Hacırayt'a maks 4.5 m euro verilmeli.
İcardi Haji Wrigt Barış rotasyonu mu Haji Wrigt Avrupa da oynayan bir kulüp için eğer gerçekten başarı isteniyorsa 3.forvet olur İcardi alınırsa yanına yine kaliteli bir oyuncu şart sakatlığı unutmamak lazım

hajirayt ve firmino arasındaki ince çizgi

Haji Rayt haberlerinin asparagas olduğunu umuyorum. Yönetime olan güvenimi sarsar. Ben Erden Timur'u daha vizyonludur diye tahmin ediyorum.

firmino-talisca kıyası wanda-zaira nara kıyasına benziyor

Nasıl zaira wandaya her bakımdan koyarsa bu kıyasta da firmino ezer geçer

İsteyebilirler bende isterim Talisca yi bizim ligimize uygun ve Avrupa da sırtladı bjk yi ama Firmino mu Talisca mi deseler Firmino Şampiyonlar ligi Dünya kupası oyuncusu Talisca daha yerel kalır
ikisi arasında bencede çok fark var. Şahsen ben kalite farkini bir kenara birakarak firmino'yu takım oyununa daha yatkın olmasından dolayı isterim. Takımda yıldız oyuncular var fazlası belki zarar olabilir ama firmino'nun bi sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum.

Firmino ve Liverpool sozlesne icin gorusuyorlarmis. Sanki bizi kullaniyorlar 🤔🤔🤔

İlk 11 haftada xG'ler skora yansısa 100 puan'ı geçermişiz.

Buradan da anlaşıldığı üzere malum sebeplerden takım geç kurulduğundan dolayı fizik olarak ilk 11 hafta hazır değildik. Hem kaçan goller hem de kazanılan ikili mücadele istatistikleri bunu net bir şekilde ortaya koyuyor.

Fiziksel olarak hazır seviyeye gelip takımda bir de birbirine alışıp kaynaşınca rekor seriyi yakaladık. Aynen devam edip şampiyon olana kadar nefes almamamız lazım. Bu şampiyonluk çok kritik ve sonraki CL eleme serüveni çok önemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt