Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.164
- 35.234
- 3.758
ulan muslera at artık şu koltuk degneklerını
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Aynalarda gördüğüm suretim, hep ruhumun kollarına sığınırdı. Düşüncelerimde bile olduğum gibi var olabilirdim ancak: zayıf ve beli bükük biri
Her şeyim çoktan ölmüş bir çocuğun eski fotoğraf albümüne yapıştırılmış, renkli bir prens tipografisini anımsatıyor.
Beni sevmek, bana acımak demek."
Feramuz bırakmış forumu. Bir süreliğine benden de pas. Vasf Memo Ve Ahmed bayram edebilir bu günü
#SamiKarakoç bir markadır"Aynalarda gördüğüm suretim, hep ruhumun kollarına sığınırdı. Düşüncelerimde bile olduğum gibi var olabilirdim ancak: zayıf ve beli bükük biri
Her şeyim çoktan ölmüş bir çocuğun eski fotoğraf albümüne yapıştırılmış, renkli bir prens tipografisini anımsatıyor.
Feramuz bırakmış forumu. Bir süreliğine benden de pas. Vasf Memo Ve Ahmed bayram edebilir bu günü
Ek in evladim olsan sana ekmek su vermemarda oynarsa fener her turun favorisi olur
"Aynalarda gördüğüm suretim, hep ruhumun kollarına sığınırdı. Düşüncelerimde bile olduğum gibi var olabilirdim ancak: zayıf ve beli bükük biri
Union berlin ismine aldanmayın çok zor kura olur.Kuradaki en formda takımlardan biri.Dün City'nin yenemediği Leipzig'i deplasmanda 2-1 yenip perişan ettiler,ezdiler resmen.Fener'i geçerler.Tam bir td takımıNantes
Lisbon/miciland
Union Berlin
Shaktar
Hariç her takım FByi eler bunlardan biri olursa bir ihtimal.
Hatta %51 FB diyebileceğim tek eşleşme nantes olur oda Juventusu zor geçer zaten
çocuk kötü falan değildi, senin gibi tüketici futbolcu öğütücü ona çöp buna gönderilsin diye dolaşan tipler yüzünden bu haldeyiz zaten.hadi tanimadigimiz topcularin videolarini atiyorsunuz muthis topcu diye biz de mecburen yiyoruz da morutan'i da yemeyiz be o kadar da degil
o dediğinin menajeri mi solbakken ?Kristian Thorstvedt için olsa gerek. Both için olduğunu sanmıyorum