Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Aynalarda gördüğüm suretim, hep ruhumun kollarına sığınırdı. Düşüncelerimde bile olduğum gibi var olabilirdim ancak: zayıf ve beli bükük biri
Her şeyim çoktan ölmüş bir çocuğun eski fotoğraf albümüne yapıştırılmış, renkli bir prens tipografisini anımsatıyor.
Beni sevmek, bana acımak demek."

Feramuz bırakmış forumu. Bir süreliğine benden de pas. Vasf Memo Ve Ahmed bayram edebilir bu günü

ulan paso ustume oynuyorsun sonra madura yatiyorsun , terimcimisin ?

"Aynalarda gördüğüm suretim, hep ruhumun kollarına sığınırdı. Düşüncelerimde bile olduğum gibi var olabilirdim ancak: zayıf ve beli bükük biri
Her şeyim çoktan ölmüş bir çocuğun eski fotoğraf albümüne yapıştırılmış, renkli bir prens tipografisini anımsatıyor.

Feramuz bırakmış forumu. Bir süreliğine benden de pas. Vasf Memo Ve Ahmed bayram edebilir bu günü
#SamiKarakoç bir markadır

Ulan olay yine bana döndü yorum bile yazmadım oysaki.

Nantes
Lisbon/miciland
Union Berlin
Shaktar

Hariç her takım FByi eler bunlardan biri olursa bir ihtimal.
Hatta %51 FB diyebileceğim tek eşleşme nantes olur oda Juventusu zor geçer zaten
Union berlin ismine aldanmayın çok zor kura olur.Kuradaki en formda takımlardan biri.Dün City'nin yenemediği Leipzig'i deplasmanda 2-1 yenip perişan ettiler,ezdiler resmen.Fener'i geçerler.Tam bir td takımı

hadi tanimadigimiz topcularin videolarini atiyorsunuz muthis topcu diye biz de mecburen yiyoruz da morutan'i da yemeyiz be o kadar da degil
çocuk kötü falan değildi, senin gibi tüketici futbolcu öğütücü ona çöp buna gönderilsin diye dolaşan tipler yüzünden bu haldeyiz zaten.

Kuzeyli topçu istemiyoruz kardeşim, ha stoper falan olursa gelsin de, alayı kazma hucumcularin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt