Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olivierayı yedekleyecek, adam lazım, tek alternatifi olmayan oyuncu bizde o. Mata falan demeyin, Olideki mücadele gücünün yarısı yok onda. Yusuf tan çok umutluydum ama bi türlü form tutmadı.

Taraftarda ergen kız tribi var. Bir transfer uzayınca ''artık gelme tmm mı yha. istemiyorum seni'' tarzı tribe giriyorlar hemen.

Taraftarda ergen kız tribi var. Bir transfer uzayınca ''artık gelme tmm mı yha. istemiyorum seni'' tarzı tribe giriyorlar hemen.
Transferdeki sorun oyuncunun buraya gelmek istememesi, bizde diyoruzki İcardi, Mertens, Sergio, Torriera lı kadroya Zaniolonun imza attığı dönemde acaba diyen oyuncuyu istemiyoruz, net vizyonsuz demektir. Gerek yok vizyonsuz adama.

Adam%2BKarabec-min.png
En büyük artısı fiziği anlaşılan. Sar gelsin

Transferdeki sorun oyuncunun buraya gelmek istememesi, bizde diyoruzki İcardi, Mertens, Sergio, Torriera lı kadroya Zaniolonun imza attığı dönemde acaba diyen oyuncuyu istemiyoruz, net vizyonsuz demektir. Gerek yok vizyonsuz adama.

Gelmek istemeyebilir. Genç bir futbolcu için çok da cazip bir lig değil. Vizyon göstergesi yok burada. Transferden sorumlu olan yöneticiler ve teknik kadro. ''bizi istemiyorsa gelmesin'' dümdüz ergen kız tribi

Bizimkiler paravan olmaz bence hiç bir kulübe. Zanioloyu da oynatmak için aldık bunu da alırsak o sebeple alırız. 1-2 yıl sonra değerini arttırıp iyi teklif alırsa tabi satılır ama öyle aldıktan 3 ay sonra gönderme falan olacağını sanmıyorum açıkçası
Zaniolo- Zakharyan bu oyuncular sıçrama yapmak istiyorlar PL'ye veya başka iyi takımlara biz sadece fırsatı görüyoruz ve değerlendirmeye çalışıyoruz. Zaniolo 6 ay kadro dışı kalsa oynamasa PL'de veya diğer liglerde alt sıra takımlar ilgilenecekti maksimum adam bizde oynayıp tekrar PL'nin en kötü orta sıra takımlarına sıçrarım diyor o yüzden zaten 35 milyon serbest kalmayı koydurtuyor. Bizde biraz iyi oynarsa Newcastle direk alsa şaşırmam mesela Almiron'un yedeğine veya yerine mesela. Zakharyan2da Rusya'dan direk gidemiyor ya 2024'ü bekleyecek bedavaya gidecek yada bize gelecek kendini gösterip gidecek. Bu oyuncularda bizim pek söz hakkımız olmayacak isteyen serbest kalmasını ödeyip alacak zaten o yüzden Zaniolo sezon sonu gider diyenlere gitmez diyemem ama 35'i getirdikten sonra istediği yere de gitsin zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt