Hüsnü Ayabakan
Ulubatlı Souness
- 1 Ağustos 2012
- 38.479
- 39.329
- 3.293
Emrahla woow sov
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hicbirini bilmiyorum. Zakarya ve hirvatin videolarini izledim. Hirvat 1sirada diger 2si siralamayi paylaşsinrieder zakaryan ve şu hırvatı sıralayın deseler
Bu oyuncuların hiçbirini tanımıyorum, millet demek ki sabah akşam Rusya İsviçre ligi izliyor, özellikle Twitter'da
yaw yok saçmalık hajrovic deli gibi istatistiklerle gelmişti herif yanına veremiyoduisviçreli topçu içime sinmiyor açıkçası
8 10 dan ziyade 6 8 olduğunu düşünüyorum. Rezistans dedikleri.derin oyun kurucu vari bir herif.Mevki olarak rodri kante vari biri bence ama çok teknik ve genç kendini öne atabilir.omuz omuza micadelelerden kaçmaması müthiş bir arti bu yaş icinRieder bize yar olmaz diyeceğim ama Zaniolo içinde aynı düşüncelere sahiptim, net olarak iyi yerlere gelecek İngiltere yada Almanya banko yapacak, her şeyi bir kenara bırak duran top kullandır yeter, gelirse büyük iş olur, net bir 8-10 oyuncusu, fiziğini bir tık geliştirirse EPL'nin yıldız isimlerinden olur, bırak almayı geçtim ilgilenmek bile ne kadar doğru işlerin yapıldığının kanıtı, helal olsun yönetime.
en kral golcülerini getirdik yine iş yapmadıyaw yok saçmalık hajrovic deli gibi istatistiklerle gelmişti herif yanına veremiyodu
o çöp ligden adam madam alınmaz alınırsa da 3 kuruşa denemek için alınır
Beşiktaş'ın 3 milyonuna döndü bu iş.Bizim bir 10-15 milyonumuz var bakalım kime gidecek
Rieder 1 zak 2 Hırvat 3
Zakharyan ya da rieder gelsin iste.niye icine sinmiyor?bayern ve real izlemis riederiisviçreli topçu içime sinmiyor açıkçası
Pasf mabaddan uydurma iddialara son ver ve terket konuyuen kral golcülerini getirdik yine iş yapmadı
Keramettin adminin geldigini gören kolpacilar
!!!!Zakharyan H.O.
yaw yok saçmalık hajrovic deli gibi istatistiklerle gelmişti herif yanına veremiyodu
o çöp ligden adam madam alınmaz alınırsa da 3 kuruşa denemek için alınır
8 10 dan ziyade 6 8 olduğunu düşünüyorum. Rezistans dedikleri.derin oyun kurucu vari bir herif.Mevki olarak rodri kante vari biri bence ama çok teknik ve genç kendini öne atabilir.omuz omuza micadelelerden kaçmaması müthiş bir arti bu yaş icin
Öncelikle mevkisel farkları var rieder vari topcularların hastasıyım 6 8 diğerleri on bölge oyuncusu özellikle zak gerçi zahmet 8 e verilebilir o ayri.Riederde o yaşta o ozguven müthişnedir farkları
Abi bu bari fc seriaya cikti mi ?sormasi ayip.ne kadar ayip olsa da soyadindan ötürü aklima geldi,cok sorrynedir farkları