- 3 Haziran 2015
- 53.895
- 61.898
- 3.963
ermenice mi olacak sözler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ermenice mi olacak sözler
çok sağol renkto , Rowe, zakh, Baturina, karabec 5 ci kim?Aleykum selam. Ayni anda 5tane wonderkidle görusuyoruz. Onlardan birini alacaz gibi, almayada biliriz
Zekeria, baturina, karabec, yannis, riederçok sağol renkto , Rowe, zakh, Baturina, karabec 5 ci kim?
Zakaryanin babaannesine Burdan neler demek istersiniz?
Layk atıyorum. Lakin bu aralar haha yok.aramız bozuk mu hiç layk ya da haha atmıyorsun
Hiçbir şey çıkmazPlay off dedikodularindan is cikar mi
kargalar açıklama yaptı öyle birşey dememişler yalanladılar ama bu hakları şeefsizce 3.lük olanların hiçbir dediğine itimat edilmez o ayrıPlay off dedikodularindan is cikar mi
TM değerini göstermek için koymadım sadece 5 milyona gitmesine şaşırdım onu göstermek için ekledim profili. 1-2 maçla değerlendirip bence Yunus'tan artısı yok diyemeyiz. Adamlar 1 yıldır düzenli antrenman ve maç oynayamıyor. Fener maçına da öyle bir ortamda çıktılar. Bana göre 5 milyon bu adam için çok çok makul bir fiyat olmuş. İspanya tam ona göre bir lig 1-2 yıla +10 milyondan en kötü Valencia falan yapacaktır.FB maçlarında kendisinin Yunus'tan bir artısını göremedim. Bu Transfermarkt değerlendirmeleri çok saçma geliyor bana.
Yalan 10000%Play off dedikodularindan is cikar mi