- 26 Eylül 2012
- 118.815
- 67.051
- 4.818
"A player with a tattooed leg is a good player."bacagi dovmeli futbolcu iyi futbolcudur
- Mehmet Mehmetson
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"A player with a tattooed leg is a good player."bacagi dovmeli futbolcu iyi futbolcudur
babaaNESINIZakaryanin nesini 15 gündür ikna etmeye çalışıyoruz yaw. Kırılgan ergen. Icardi, zanyolo teklif gelir gelmez kabul ederken kimlerin nazini cekiyoruz.
Günümüz futboluyla mukayese etmek bir nebze yanlış olabilir fakat brezilyalı cafu mesela zannediyorum 45 e kadar oynamıştı en yaşlı oyuncu hatta galiba.Saçma aga bu laflar. Melo 40 yaşına geldi hala oynuyor kupalar kazanıyor. Di Maria'nın yaptıkları ortada. Messi DK'da ağırlığını koydu o yaşta.
Santrforlar üzerinden gitmek gerekirse Cavani, Suarez, Hulk gibi örnekler var.
Kaldı ki bu tarz garip stereotipik söylemlerin doğruluğunu varsaysak bile Icardi çocukken İspanya'ya taşınıp orada büyümüş biri.
Yeter ki maaşın tamamı garanti olmasın, performansına göre ciddi bir bonus kazanabilsin. Son kontratı olmayacağı için asılacaktır.
dönüyor!!!
Sağ bek DuboisBütün oyuncuları satmak çok saçma iş olur, gidecek adamlar nellson ve boey, bunlardan da 35-40 milyon gelir gelir, eğer Mustafa ve morutan da satılırsa 10 milyon da ekler, 50 milyon gelir elde edersin, elimizde zaten sağ bek var, bir tane boey gibi genç alırsın, bir de yine nellson gibi bir stoper tamamdır, ha bir kulüp zaniolo için 35 verirse zaten gider
Beyimiz sahaya inmiş
İlki nasıl oldu bilmiyorum da ikincisi milli takımda darbeye bağlı olmuş biraz. Bizim andone gibiBeyimiz sahaya inmiş
Sağ arkaya bir şey bağlamışlar muhtemelen sakatlık yaşadığı yer orası.
İlk kopardığı çapraz bağ sol ayağı. Tercih ettiği ayakta sol olduğundan dolayı genelde o ayağını koruyor. Sonrasında zaten önce sağ ayak diz bağlarını kopardı. Büyük ihtimalle sağ ayağına çok yük bindirdiğinden böyle oluyor. Umarım bir daha sakatlık yaşamaz.
alman takımları çok daha istekli en ciddi olan şuan möch Keşke bize düşse zekten çok daha faydalı olur gibiVillareal diye duydum.
Hayır abi sövmek gerizekalılık o konuda mutabığız. Ama gerizekalıların yaptığı işleri ciddiye almaya gerek yok, onu diyorum.Bence de saçma değil demek saçma. Yani çocuk saygısızlık yapmadıysa sen hangi hakla sövüyorsun ki adama? Ki baştan dediğim gibi bence kim “Bu işler bahane, burada ki Ermenistan’la o kadar kafaya takılacak bir şey yok” diyorsa polyanacılık yapıyor biraz.
Nenesi ne yapmış da onu ilk defa duyuyorum.
İlk sakatlıkta darbeye bağlı kopma gibi duruyor. De Light ayısı yaptı.İlki nasıl oldu bilmiyorum da ikincisi milli takımda darbeye bağlı olmuş biraz. Bizim andone gibi
Bunların hepsinin kulüp ve futbolcu tarafının fiyat yüseltme taktiği olduğunu düşünüyorum.20 Milyon bonservis 2,5-3 Milyon oyuncuya versek bu lafların esamesi okunur mu.Hayır abi sövmek gerizekalılık o konuda mutabığız. Ama gerizekalıların yaptığı işleri ciddiye almaya gerek yok, onu diyorum.
Mesela Antalya'da kamptayken başına ne gelmiş. Onu gören Galatasaraylılar ona ne şekilde sevgi göstermiş. Burada yaşayacağı hayat her türlü çok güzel olacak ki kültürel olarak da yabancı olmayacak kendisine. Şehrimiz hala yüz binlerce Ermeni yaşıyor. Ermenice gazete çıkıyor ya ülkede.
Evet tarihsel olarak acılarla dolu bir süreç var, bunun getirmiş olduğu toplumlar arası bir uyumsuzluk var ama instagram yorumları realiteyi yansıtmıyor bak instagramda böyle dediler o zaman gidince şehirde de böyle yaparlar demek işgüzarlıktır.
Nenesi önce Fabrizio'nun Zaharyan GS'ye gitmiyor haberini sevinerek paylaştı. Millet tabii sinirlendi. Sonra da akşamına yanında Zaharyan'la kahkaha atarken bir fotosunu paylaştı puhaha kudurun der gibi.
İstisnalar kaideyi elbette bozmaz, örnek verilen oyuncular yıllarca üst düzey oyuncular. Yıllarca bu şekilde ne kadar üst düzey oyuncu oynamış olsa da ondan daha fazla oyuncu da rezil durumdalar. Senin bu saydığın oyuncuların antrenman tempolarını biz kendi ligimizde göremiyoruz. Eskiden evet bizim lig kaldırıyordu ama artık malesef kaldırmıyor temposuzluğu.Saçma aga bu laflar. Melo 40 yaşına geldi hala oynuyor kupalar kazanıyor. Di Maria'nın yaptıkları ortada. Messi DK'da ağırlığını koydu o yaşta.
Santrforlar üzerinden gitmek gerekirse Cavani, Suarez, Hulk gibi örnekler var.
Kaldı ki bu tarz garip stereotipik söylemlerin doğruluğunu varsaysak bile Icardi çocukken İspanya'ya taşınıp orada büyümüş biri.
Yeter ki maaşın tamamı garanti olmasın, performansına göre ciddi bir bonus kazanabilsin. Son kontratı olmayacağı için asılacaktır.
Ilk agizdan duydum villareal olayinialman takımları çok daha istekli en ciddi olan şuan möch Keşke bize düşse zekten çok daha faydalı olur gibi
Son günlere kaldık yine
İstisna değil örnek bunun adı.İstisnalar kaideyi elbette bozmaz, örnek verilen oyuncular yıllarca üst düzey oyuncular. Yıllarca bu şekilde ne kadar üst düzey oyuncu oynamış olsa da ondan daha fazla oyuncu da rezil durumdalar. Senin bu saydığın oyuncuların antrenman tempolarını biz kendi ligimizde göremiyoruz. Eskiden evet bizim lig kaldırıyordu ama artık malesef kaldırmıyor temposuzluğu.