- 5 Eylül 2014
- 80.051
- 62.685
- 4.283
son günlerde forumda bana yapılanlara karşı kırgınım üzgünüm diyecek bir şeyim de yok açıkçası
adminlerden üyelikten affımı istedim kalın sağlıcakla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
son günlerde forumda bana yapılanlara karşı kırgınım üzgünüm diyecek bir şeyim de yok açıkçası
Yakışmadı ligdasSalon topçusuna 15 milyon € yatırdık. Geleli 15-20 gün oldu daha sahaya çıkamadı![]()
Sendeki bu zaniolo sevmemezliği nereden geliyor yav 1.günden beri renktaş.Salon topçusuna 15 milyon € yatırdık. Geleli 15-20 gün oldu daha sahaya çıkamadı![]()
Galatasaray takimi zaten 4 gündür idman yapiyo,ne sahasıSalon topçusuna 15 milyon € yatırdık. Geleli 15-20 gün oldu daha sahaya çıkamadı![]()
Kesin romalıSendeki bu zaniolo sevmemezliği nereden geliyor yav 1.günden beri renktaş.
Arada konu değişsin diye kendimi feda edeyim dedim.Yakışmadı ligdas
Adam bizde tutmasa mutlu olacaksın gibime geliyor renkdaş. Haklı olmak bukadar önemli birşey değil, tutması için pozitif düşün sadeceSalon topçusuna 15 milyon € yatırdık. Geleli 15-20 gün oldu daha sahaya çıkamadı![]()