Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.457
- 59.017
- 4.758
Sports digitale'de sabuncu yağız zakharyan falan demiş, kompleksli ezikler bunda da mı araya girdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Girsinler her araya girdikleri ellerinde patladı...Sports digitale'de sabuncu yağız zakharyan falan demiş, kompleksli ezikler bunda da mı araya girdi
hayır,Galatasaray hakkında konustu.icardinin mutlu odugunu,yunan oyuncuya zam yaptıklarını,transferinin zor oldugunu falan söylediSports digitale'de sabuncu yağız zakharyan falan demiş, kompleksli ezikler bunda da mı araya girdi
Belhanda o isim.Hem Sergio hem Mertens'i yedekleyecek, yoğun maç temposunda bir maç birinin, başka maç diğerinin yerine oynayacak birini arıyoruz gibi anlıyorum.
O yüzden düz 8 değil de hem 8 hem 10 tipi adamlara bakılıyor hep.
Videonun başlığında zakharyan görünce öyle zannettim. Ona mı kalmış galatasaray konuşmakhayır,Galatasaray hakkında konustu.icardinin mutlu odugunu,yunan oyuncuya zam yaptıklarını,transferinin zor oldugunu falan söyledi
zakharyanda ne olumlu ne de olumsuz durum varmış.beklemedeyiz gibi
rodoptan daha iyi oldugu kesin.yunan oyuncuya 15 milyon verecek gücümüzün olmadıgını düşünmüş ama vadeli ödeyerek alıyoruz zatenVideonun başlığında zakharyan görünce öyle zannettim. Ona mı kalmış galatasaray konuşmak
zakharyan cehlseaye transferi konusulurken mudyriki takibe almış.instagramdan dikkat edin
Aklımı okudun...Yok mu ndiayenin 23 24 yaşındaki hali.
Yok mu ndiayenin 23 24 yaşındaki hali.
Zakharyan fbde
wowu yedinZakharyan fbde
Zakharyan fbde