Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya ben size erzurumluyum ermeni istemiyorum diyince tum forum ustume cullandiniz

benim rahmetli dedem 104 yasinda vefat etti esekden adam olur ermeniden olmaz derdi hep

birde askaleleyiz biz direkt herseyin basladigi yer

yani suraya nelerr yaptiklarini yazsam konuya uygun olmaz coluk cocuk demeden turk koylerinde katliam yapan bir halk bunlar
ki bizim insanimiz bunlara yardimda etti kacmalarina saklanmalarina ilk ayaklanmalarinda

ruslarla girdiklerinde ise onlara yardim eden halki diri diri kaziklara sapladilar, yaktilar kac turk koyu bosaldi kacti o bolgeden

bize inanmiyorsunuz kazim karabekirin kizinin dediklerini dinleyin bari

istemiyorum kardesim kanim uyusmuyor

sizin umurunuzda olmayabilir anlayabiliyorum ama biz hep bu bize yapilan katliam hikayeleri ile buyuduk

cocugun tabi ki sucu yok ama istemiyorum kardesim ondan gelecek paradanda hayir gelmez zaten su fotoda ne tur bir aile olduklarini acikliyor

Bu kadar 10 numara aramamız, mertens sene sonu futbolu mu bırakacak acaba dedirtiyor?

100-200k ya dünyadan yetenek alıp belçika takımımıza kiralayalım

Martin baturine hemen yukselmeyin. Bu veli yigit 1 dedigi tuttumu simdiye kadar? Bakti ismimiz wonderkidlerle cikiyor, bu da 1 isim uyduruyum demis

ya ben size erzurumluyum ermeni istemiyorum diyince tum forum ustume cullandiniz

benim rahmetli dedem 104 yasinda vefat etti esekden adam olur ermeniden olmaz derdi hep

birde askaleleyiz biz direkt herseyin basladigi yer

yani suraya nelerr yaptiklarini yazsam konuya uygun olmaz coluk cocuk demeden turk koylerinde katliam yapan bir halk bunlar
ki bizim insanimiz bunlara yardimda etti kacmalarina saklanmalarina ilk ayaklanmalarinda

ruslarla girdiklerinde ise onlara yardim eden halki diri diri kaziklara sapladilar, yaktilar kac turk koyu bosaldi kacti o bolgeden

bize inanmiyorsunuz kazim karabekirin kizinin dediklerini dinleyin bari

istemiyorum kardesim kanim uyusmuyor

sizin umurunuzda olmayabilir anlayabiliyorum ama biz hep bu bize yapilan katliam hikayeleri ile buyuduk

cocugun tabi ki sucu yok ama istemiyorum kardesim ondan gelecek paradanda hayir gelmez zaten su fotoda ne tur bir aile olduklarini acikliyor
E9VeN2IXEAc_tUo.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt