- 5 Şubat 2013
- 15.306
- 2.589
- 1.698
Karabeci gözüm tutmadi ama baturina olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaniolo gibi çabuk bitirirlerse iyi olur, zakharyan gibi uzayınca olmuyor o transfer geneldedün ne demişizşimdi ne olmuş
zakharyan gelse bile 2-3 martta anca gelir.diğer isimlerle ilgilenelim,garantiye alalım birini bitirip.zakahryandan torreira gibi haber beklenecek.gueye olmadıgında,torreira geldi.strateji bu
Bu wonderkidlerin çalımlı videoları bana 0 etki yapıyor artık. Oğulcan Çağlayan'ın bile skills videosu çok iyiydi. Artık tek baktığım şey camış gibi fiziği var mı yok mu. Camış gibiyse denenebilir diyorum.
Adam Karabec olabilir o yüzden.
Ben bu çocuğa bayılıyodum yav![]()
Pedro de la Vega - Oyuncu profili 2025
Pedro de la Vega, 24, Arjantin ➤ Seattle Sounders FC, 2023'den beri ➤ Sağ Kanat ➤ Piyasa Değeri: 4.00 mil. € ➤ * 7 Şub 2001, Olavarría, Arjantinwww.transfermarkt.com.tr
Bunu mu diyorsun renktaş.
Bi Boban çıkar mı? Yarısı da olurBaturina çok acayip birşey olabilir gibi videosuna bakınca
En boşu ante coric çıktı o da harbi boş ama haaaaHırvatlardan boş topçu çıkmaz.
Houstonda değil mi o ustatBi Boban çıkar mı? Yarısı da olur
Bilmem ama kumaşı hoşuma gittiBi Boban çıkar mı? Yarısı da olur
En boşu ante coric çıktı o da harbi boş ama haaaa
Bi de halilovic vardı, çelimsiz hırvat wonderkidlerden uzak durakım yeter, diğerleri her türlü topçu oluyo
Zaniolo gibi fıstıkların peşine düşelimVitaminsiz topcuya hayır diyorum artık, yunus morutan Yusuf Demir, anormal tekniğin yoksa zor oluyor artik
Houstonda değil mi o ustat