- 1 Ağustos 2014
- 63.085
- 73.365
- 4.218
insanların instagramına küfür yağdırmak aşağılık 1 davranış
kim olursa olsun
kim olursa olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üzgünüm ama özellikle ergen veya ergen kafasında olan topluluk olarak iyi insanlar değili biz. Toplum olarakta maalesef mide bulandırıcı hareketlerimiz fazlasıyla çok.insanların instagramına küfür yağdırmak aşağılık 1 davranış
kim olursa olsun
Bravo UmutMadem bu paramız var, temiz temiz Arjantinli brezilyalı wonderkid falan alalım, çek Rus Yunan, bunların tarihlerinde adam akıllı yıldız bile yok, bir arshavin vardı, nedl kadar yıldız tartışılır, Yunanlarda hatırlamıyorum, hadi çekler iyi kötü oyuncular çıkarttılar
Bu ikisi arasında zerre alaka kuramadım. Ghezzal ''İnceci, oyun kurucu, orta saha özellikli kanat'' diye biliniyor, Solbakken hiç öyle biri değil. Rica etsem biraz açar mısın, hangi özelliklerini benzettiğini?!..Beğenmedim pek,8 oynayamaz ve statik duruyo sahada
Tarz olarak ghezzal ve solbakkene benziyo seviye olarak onların 2 tık altı
10-15 m lara alınacak kişi kesinlikle bu değil,adam bulamıyosanız söyleyin izleyip bulalım çöpe atmayın parayı
Öyleyiz kesinlikleÜzgünüm ama özellikle ergen veya ergen kafasında olan topluluk olarak iyi insanlar değili biz. Toplum olarakta maalesef mide bulandırıcı hareketlerimiz fazlasıyla çok.
Mevcut siyasi düzenin yetiştirdiği nesil. Tepedeki nasıl ki genci farklı olsun.Üzgünüm ama özellikle ergen veya ergen kafasında olan topluluk olarak iyi insanlar değili biz. Toplum olarakta maalesef mide bulandırıcı hareketlerimiz fazlasıyla çok.
Aynen öyle. Nezaket, saygı kalmadı memleketteMevcut siyasi düzenin yetiştirdiği nesil. Tepedeki nasıl ki genci farklı olsun.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forumdan da şoven üyeler var midirAllahtan trabzon macı var,manchester macı var.yoksa yine günü zakaryanın sülalesinin konusmaları ve zakaryana taraftarın tepkisiyle bitireceğiz