Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.547
- 106.178
- 4.738
Sekilciligi bırakalımavrupai yönetiliyoruz!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sekilciligi bırakalımavrupai yönetiliyoruz!!!
Gayrimenkul projeleri daha çok orta/uzun vadeli. Kısa vadeli borç yükünü de hesaba katmak lazım. Avrupa'ya düzenli katılmak ve oyuncu satmak şart. Bu kadar yatırım başka türlü dönmez. Sadece zamanlamasını doğru yapmak gerekiyor. Marcao satılmışken Nelsson'u satmamak gibi. Erden Timur ile Dursun Özbek telef olur yoksa 1-2 seneye. Her sezon 10-15 oyuncu almak yerine 2-3 oyuncu satıp 3-5 oyuncu aldığımız zaman daha oturaklı bir yapı oluruz zaten.Zaniolonun sezon sonu hemen gideceğini sanmıyorum zaten gitmemeli de @Emre Bari nin dediği gibi satışlar olmalı orası ayrı konu ama burası bir bakkal değil spor kulübü tek gayesi para kazanmak olamaz başarı için bazı iyi adamlarımızı elimizde tutmamız kadromuzu çok revizyona uğratmamamız gerekiyor.
Bu arada anladigim kadariyla GSCimbom meclisi seni bu konuda bekliyor:Sekilciligi bırakalım
Bence Icardi böyle oynamaya devam etsin söz möz hikaye olur maaleseflimitdir muhtemelen
600 bin euro gösteriyoruz bu sezon icin
Bu habere bu şekilde sevinilir net olarak yavneyse size iyi bi haber vereyim
erden timur bodrumdayken size soyluyordum yazin hep
millet yurtdisinda fln derken israrla bodrumda oldugunu gittigi gunleri dahi yazdim
ortak bir arkadasimiz var bodrumda ona sordum ne olacak diye ocakda icardi burada kalmak istedigini yonetime soylemis parisede soylemis, parislede sozlu olarak anlasmisiz
hicbir sorun yokmus
Forumumuzdaki en güzide avatarlardan biri.Bu habere bu şekilde sevinilir net olarak yav
![]()
maçın 2.yarısında 7 dk oynanmamış.100.dkda +5 verilmiş anladıgımbu 2006daki denizli fenerbahce macında 90+ kaçıncı dkda 10 dk uzatma verildi?
Takımın omurgasının bir çırpıda satılacağını sanmıyorum.sezon sonunda muhtemel gideceklere bakarsak.
nelson 20
boey 20
torreira 20
kerem 10
morutan 6
cicaldau 4
mostafa 5
zaniolo 35
120m euro gibi devasa bir para yapıyor. işler umduğumuz gibi gitmezse ve %30 kesik atsak bu paraya 81 m euro yapıyor.
bunun 15 m eurosu zaniolo 10 m eurosu icardiye gidiyor 56 m euro para kalıyor.
şampiyonluk ve avrupa kupalarında elimize geçecek paraları düşünürsek 70m euro civari bir para olur kasada. böyle bir bütçeyle de bizimkilerin şahane işler yapacağını düşünmek işten bile değil...