Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.535
- 109.341
- 4.738
Mod ve süper mod engelleme özelliği aktif edilmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu ninesi ne dedi arkadaş bi ben mi bilmiyorumBu arada Zaharyan'a instagramdan sövenlere laf etmek saçma. Bence de dangalaklık ama nedir yani instagramda yorum yazan kim çok zeki de bu adamlar aptal oluyor?
Instagram yorumlarına bakıp bir kulübe gitmek isteyen de gitmekten vazgeçen de gerizekalıdır. Bildiğin bahane bu iş. Kaldı ki nenesi olacak kadın bayağı provokasyon yaptı da o küfürleri hak etti. Sürekli Türkiye'ye gelmeyecek muhabbeti kasıp sonra Türkler sövünce aa bak gördünüz mü haklıyız demek kadar saçma bir şey yok.
17 mi ne onun üstünde verilirse gidebiliyor sanirimmesela boey premier lige gidebilir mi milli takım forması giymeden?
Beni engelledin mi. Gel engelleri beraber kaldiralimMod ve süper mod engelleme özelliği aktif edilmeli
Boşver reis şimdi sinirlenip söversin. Alırsak ninesine bi foto atıcam ama.Şu ninesi ne dedi arkadaş bi ben mi bilmiyorum
Boğa yapmadılar mı bunlar hala kendilerini? Bizim kulübün armasındaki kırmızıyı görüp rage mi atacaklar şimdi seneye?kanaryalar çok sinirlenmiştir şimdi parçalarlar sevilla yı maçta
Belli degilsoruyorum arıyorum cevap yok
Ne zaman oynanacak bu tr kupası maçları
30 şubatta doğanlar??kısmetlisin.30undan sonra daha şanslısın
ogün hakkında bilgim yok30 şubatta doğanlar??
ogün hakkında bilgim yok
İsim vermeye gerek yok. Klavyemiz kirlenmesinHangi mod seni üzdü Sami? Onuru siber zorba sayesinde Kemalimmmm yazmasina son verdirdik. Siradaki kim?