Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

O zaman tüm rakiplere geçmiş olsun der sabırlar dileriz..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Ben bi fena oldum

fatih-terim-galatasaray.gif

Şu Boey, Nelson, falan kesin gitcek yok teklif var yok satılcak laflarından bıktım usandım artık, yav arkadaş bırakın yav bırakın bııı raaa kınnn şu takımı bi rahat, bi dünya projemiz var maddi açıdan çağ atlicaz zart zurt deniyor, yahu bırakın şu takımı da doya soya bi izleyelim, 40 yılda bi bu şekil takım oluşuyo illakiiiii dağıtalım, hayır arkadaş bizim bi şamp ligi hedefimiz var, vizyonumuz var, kusacak artık usandım şu satılcak haberlerinden. Son derece karşıyım kesinlikle istemiyorum satmalarını, alacak olan varsa koysun ortaya 50-60 mil euro. O kadar

Biz ne zaman kime talip olsak kulübü satmayı düşünmüyoruz o bize lazım diyor, bizim aveller ellerine almışlar megafonu tüm dünyaya Galatasarayın ilk 11 i satılık diye bağırıyor. Şerefsizim gerizekalılıl bu aptallık bu. Lan satacak olsan bile, karşına gelecek olan adamı iştaha getiriyon.

İlla eminize pankartı alıp, bu takımı bozanı bizde bozarız mı diyelim

Taraftarıda anlayamıyorum, yav arkadaş daha sahada 1 dakka bile izleyemediğimiz takımı bozup satmaktan bahsediyorlar, koyun tepkinizi arkadaş, bu takım yapılana kadar göbeğimiz çatladı. Bu takımdan Avrupada bi kupa getirmeden kimse ay rı la maz

Yönemimize de 2 çift lafım var, prim vermeyin şu avel gazetice ve muhabirlere, oyuncuyu almak nasıl başarıysa elde tutup verim alıp başarı kazanmak daha büyük bir başarıdır.

O zaman tüm rakiplere geçmiş olsun der sabırlar dileriz..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Daha öncede haberlerde çıkan ve Özbek'in de depremden önceki divanda bahsettiği bir proje vardı hatta Özbek imzalar atıldı lakin biraz daha gelişsin öyle açıklayacağım daha detaylı demişti Muhtemelen o proje merak ediyorum ne çıkacak? Yine Leo projesinde son durum ne paranın ne kadarı blokeli hesaba geçti? Çoğunluk taksitle mi peşin mi aldı? Satılmayan %30 ve ticari alanların ne kadarı satıldı? Kemerburgaz da inşaat ne durumda? Uzun zamandır bunlarla ilgili de bilgi alamıyoruz maalesef.
Bu arada Twitter'da da okumuşsunuzdur başkan adaya yapılacak alanlar(konser, cafe, restoran, bar vb.) için inşaat izni beklendiğinden bahsetmişti Ocak divanında o izin de geldi hatta kamuya da açıldı bir kısmı o inşaatta başlayacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt