Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deprem nedeniyle TOD (Beinsport) Süper Lig paketi olanlara Spor Extra paketini ayın 22'sinen itibaren hediye vermiş.Mobilden ekrana girince şaşırdım,Premier Lig ve Basketbol Ligi izleyicileri için duyurulur.

Haji Wright Antalyaspor'la uzun süredir antrenmanlara çıkmıyor hatta Hatayspor maçında zorlanmaya bağlı sakatlık yaşamış çoktan antrenmanlara başlaması gerekiyordu muhtemelen başka bir sorun var. Bu transfer bizim şartlarımızda gerçekleşebilir.

Haji Wright bizim ilk maçtaki gibi oynayacaksa 10 bile verilir ama istikrarsız adam bence. Ne vereceği pek belli değil ama Gomis öyle değil

Son sayfada kelleci var, bu heriften de kurtulus yok. Space odalarini bile rehin almaya basladi.

Depremin ilk günleri populizm uğruna volkan demirel gs kalesini korumalı gibi absürd bişey attı ortaya

Oyuncu yorumları,analizleri falanda hep yanlış çok itici bir adam gerçekten

Bide sörloth kolpası var ki eyvah eyvah evlerden ırak birisi

Haji Wright Antalyaspor'la uzun süredir antrenmanlara çıkmıyor hatta Hatayspor maçında zorlanmaya bağlı sakatlık yaşamış çoktan antrenmanlara başlaması gerekiyordu muhtemelen başka bir sorun var. Bu transfer bizim şartlarımızda gerçekleşebilir.
Bu Haji Wright'ın sözleşme fesih haberi nedir anlamadım. Antalya durup dururken neden böyle bir şeye izin versin ki. Bu adamı yurtdışından da isteyen yok muydu?
Bayağı kolpa gibi duruyor haberler.

Transfer sezonunun başında Haji'den gelecek para ile oyuncu maaşlarını ödeyecekleri söyleniyordu. Satamadılar adamın alacağı da varmış burada bir fırsat doğabilir 3.5+oyuncu alacağını siler veya bonus civarına bitebilir. Oyuncunun şimdiye dönmesi lazımdı normalde hala dönmemesi Bertuğ'ya oynama garantisi falan net sorun olduğunu gösteriyor.

Bu Haji Wright'ın sözleşme fesih haberi nedir anlamadım. Antalya durup dururken neden böyle bir şeye izin versin ki. Bu adamı yurtdışından da isteyen yok muydu?
Fesih olayı tamamen yalan anca şu şartlarda feshedilir Antalyaspor 4 m euro getir sözleşmeni al git diyebilir 2 m euro yatırım yaptıkları oyuncunun hiçbir ücret almadan sözleşmesini feshedeceklerine ihtimal vermiyorum. Haji Wright devre arası ayrılmak istiyordu gidemeyince sakatlığı öne sürerek antrenmanlara çıkmıyormuş muhtemelen bağlar iyice koptu.

Oyuncunun alacağı varmış, bahsedildiği gibi 7-8 milyonluk teklifler olmadığı da net olsaydı satarlardı herhalde. Rusya'dan teklif gelmiş ama oyuncu ABD'li doğal olarak direk geri çevirmiş.

Fesih olayı tamamen yalan anca şu şartlarda feshedilir Antalyaspor 4 m euro getir sözleşmeni al git diyebilir 2 m euro yatırım yaptıkları oyuncunun hiçbir ücret almadan sözleşmesini feshedeceklerine ihtimal vermiyorum. Haji Wright devre arası ayrılmak istiyordu gidemeyince sakatlığı öne sürerek antrenmanlara çıkmıyormuş muhtemelen bağlar iyice koptu.
Oyuncunun parasını ödeyemedilerse ve alacağı varsa fesih edebilir.

Yani o parayı bir şekilde bulurlar

Abd pasaportlu olduğu için almamız gerektiği söylenen hajıyı 3e 5e kimse almıyomu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt