Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şampiyonluk kutlamadan avrupa'da transfer dönemi açılmıyor KUDURUN!!!

1677270132435.webp

Oyuncunun parasını ödeyemedilerse ve alacağı varsa fesih edebilir.
Oyuncu tarafı ihtar çekse basına düşerdi diye tahmin ediyorum sorun Haji'nin dönmek istememesi daha ağır basıyor. Haji Ocak ortası sakatlık tedavisini yurt dışında olmak istiyorum diyip gitmiş o günden beri dönmemiş.

Grimaldo,Guerreiro,Bensebaini sezon sonunda bonservisi biten 3 tane çok iyi sol bek var ama hepsi çok zor transfer tabi.

yusufun ne ilk 11 de maçı var ligde ne de arka arkaya 3-4 maç oynadı.hiçbir eleştiride bulunamam ben
Bir sikinti varki süre alamiyor. Ya takim oyunu yerine tek takilmak istiyor yada buralari kücümsüyor, zaten sanki basindan beri bize cokta gönülü transfer olmus gibi bir hali yoktu.

Tahminen barcadan sonra kendine göre Galatasaray dan cok daha iyi bir takima transfer olurum hayali vardi ama bu gerceklesmedi ve tamamen modun dan düstü.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fesih olayı tamamen yalan anca şu şartlarda feshedilir Antalyaspor 4 m euro getir sözleşmeni al git diyebilir 2 m euro yatırım yaptıkları oyuncunun hiçbir ücret almadan sözleşmesini feshedeceklerine ihtimal vermiyorum. Haji Wright devre arası ayrılmak istiyordu gidemeyince sakatlığı öne sürerek antrenmanlara çıkmıyormuş muhtemelen bağlar iyice koptu.
Tahminen parami alamiyorum fifalik olmadan tatli yolla ayrilalim tehtiti ediyorlardir. Antalya bunu kabul edermi hic sanmiyorum senin dedigin gibi gidixorsan üc bes kazandirda git diyeceklerdir

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt