Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.544
- 109.356
- 4.878
çok şükürSon günlerde benden uzaklaştığını goruyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok şükürSon günlerde benden uzaklaştığını goruyorum
ne demiştiMusleraya biri hakaret etmişti hala gıcık oluyorum . Yetersiz denir formsuz denir de hakaret nedir kahve ağızlı o arkadasi bir daha da görmedim okumadım
Elleri kücükne demişti
Üzüyorsunçok şükür
Şimdi zaten sağ kanat ve 10 numara da oynayan oyuncular hepsi ben o oynasın bu oynasın dan ziyade hak eden oynasın dan tarafım mesela 2000 yılındaki kadroda Ergün Hakan Ünsal sol bek Ümit davala Capone sağ bek hatta lig maclarinda Haginin yedeği Sergen Yalçın di o dönem Hasan Şaş yedek şunu demek istiyorum giren çıkanı aratmadı o dönem kadro nün hepsinin bu seviyede ve farklı özelliklerde olması gerekiyorMorutan dönsün isterim ama yedek olarak yunus yusuf var o bölgede, nasıl olacak ?
bu hakaret değil ki amaElleri kücük
Barış bu gece derin düsüncelere kapildim biz seninle birleşirsek kimse bizi durduramazÜzüyorsun
Korkunun ecele faydasi yok. Sezon sonu görüsecegiz beyler
Allahınız varsa birleşmezsinizBarış bu gece derin düsüncelere kapildim biz seninle birleşirsek kimse bizi durduramaz
Barış bu gece derin düsüncelere kapildim biz seninle birleşirsek kimse bizi durduramaz
Allah korusunBarış bu gece derin düsüncelere kapildim biz seninle birleşirsek kimse bizi durduramaz
engeli yersinBarış bu gece derin düsüncelere kapildim biz seninle birleşirsek kimse bizi durduramaz
Gel senlede birleşelim voltrani olusturalimAllahınız varsa birleşmezsiniz
Ten uyumu yokFiziksel olarak mı?