- 18 Temmuz 2009
- 81.723
- 238.644
- 5.093
Erden Timur’un hayalinde İlkay - Hakan orta sahası var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlkay Barça’ya gider mi yoksa bize mi gelir? Bu kez gelmezse bir daha almayız büyük ihtimalleErden Timur’un hayalinde İlkay - Hakan orta sahası var.
ŞL şartları oluşursa bize gelir; Barca olayı suni bir gündem zira Gavi, Pedri, De Jong varken oynaması da zor.İlkay Barça’ya gider mi yoksa bize mi gelir? Bu kez gelmezse bir daha almayız büyük ihtimalle
biz bunlar en güçlüyken stad açılışında yuhladık .Şimdi buna kimse engel olamaz o meşhur tribün abileri hiç engel olamazİnşallah bizim statta da ayni tezahuratlar yapilir, gerizekali malum sahislar engel olmaya calisacaktir mutlaka
O olayı şeref madalyası sayarımbiz bunlar en güçlüyken stad açılışında yuhladık .Şimdi buna kimse engel olamaz o meşhur tribün abileri hiç engel olamaz
ilkay yerli sayılıyor mu admirimŞL şartları oluşursa bize gelir; Barca olayı suni bir gündem zira Gavi, Pedri, De Jong varken oynaması da zor.
Sayiliyorilkay yerli sayılıyor mu admirim
Hakan da İlkay da yerli.ilkay yerli sayılıyor mu admirim
Sakat derken geçen maçta oynadı galiba.Hakan da İlkay da yerli.
Hatta sakat olmasa Emre Can gelse o da yerli.
Çok büyük oyuncu olabilirdi Emre Can ama Liverpool sonrası ciddi aşağı bir kırılma var üstüne sakatlıklar vsSakat derken geçen maçta oynadı galiba.
hı geçmişinden bahsediyorsun ben şu andan bahsediyorsuın sandım , doğrudur ancak hala büyük oyuncu bana göre Almanya milli takımı ve büyük takımlarda oynamış ve oynamaya devam eden oyuncu bana göre gelip oynamasında sıkıntı görmedim. Alınabiliyorsa alınmasına karşı çıkmayacağım bir oyuncu.Çok büyük oyuncu olabilirdi Emre Can ama Liverpool sonrası ciddi aşağı bir kırılma var üstüne sakatlıklar vs
Son dönemde ne zaman baksam sakattı.
oda içimdeki ukte isimlerden biridir.Tam bir görev adamı stoperden merkez ortasahada başarıyla oynayabilen bir topçuHakan da İlkay da yerli.
Hatta sakat olmasa Emre Can gelse o da yerli.