Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oliveira mı Gedson mu sorusunu 100 kez sorsalar 100 kez Oliveira derim. Bu sene farkı yaratan başrol oyuncularının başında Oliveira geliyor. Maçlarda attığı diyagonal paslarla, rakip basarken soğukkanlılıkla baskıyı kırması, defansa yardımıyla, skora katkısıyla en önemlisi de olmadığı maçlarda değeri çok fazla hissediliyor.

Evet karıştırıyorum bazen, haziranda oynasa yerliydi ama eylülde ilk maçı olduğu için yabancı.

Ucu ucuna kaçırıyor.
Orada maçı oynadığı tarih mi yoksa milli takım seçtiklerinde bunu Fifa'ya bir kağıt imzalayıp bildiriyorlar sanırım onu bildirim tarihi mi? Emre Can için milli takım uğraşması için haberler olduğunda onun çoktan seçimini yapıp Fifa'ya bildirdiği tarzı haberler vardı sanki.

Daha önce yazıldı mı bilmiyorum da, Zaniolo'nun gol pozisyonunda Kerem'e geriden kafayla topu indirip Zaniolo golü attığında hemen solunda bitiveren adam aynı kişiymiş, şimdi tekrarını izlerken farkettim. Bravo Adekugbe.
Öne giderken çok hevesli ve hızlı lakin geri dönüşlerde de böyle olmalı o konuda kötüydü, Geriden çıkmada da gayet iyiydi, pasları ve sakinliği gayet iyiydi lakin defans konusunda Kazımcan'ın gerisinde gördüm kendisini.

Dinledim kendisini bir space odasında. TFF'nin kural kitabında siyasi içerik, din, dil, ırkla ilgili tezahüratların yasak olduğuna dair kural ve onların cezaları varya ondan bahsediyormuş.

Yine de bir korku salma var da cesaret edemezler, bu kadar seçime az kala. Tepki ölçüyorlar bu yolla işte en kötü. Her yer ayaklandı zaten. Twitter maşallah adalet kalemiz, biri mi tutuklanıp salındı hemen tepki koy, geri alsınlar. Dün yaştan bir müteahhit öyle oldu. Umarım bu kargaşada kaynamaz yine de... Neyse biri mi haksızlığa uğradı, eğer gündem olmuşsa salınır vs vs. Bu da bazen o kadar tehlikeli ki. Halbuki kapı gibi hukuk kuralları var...Ama ne yazık ki her yerde baskıyla yönetim hakim.

Alanya maçının tam kaydını nereden bulabilirim? Maç çok erkendi uyanıp izleyemedim.

Yine de bir korku salma var da cesaret edemezler, bu kadar seçime az kala. Tepki ölçüyorlar bu yolla işte en kötü. Her yer ayaklandı zaten. Twitter maşallah adalet kalemiz, biri mi tutuklanıp salındı hemen tepki koy, geri alsınlar. Dün yaştan bir müteahhit öyle oldu. Umarım bu kargaşada kaynamaz yine de... Neyse biri mi haksızlığa uğradı, eğer gündem olmuşsa salınır vs vs. Bu da bazen o kadar tehlikeli ki. Halbuki kapı gibi hukuk kuralları var...Ama ne yazık ki her yerde baskıyla yönetim hakim.
Bu bahsettiğin aslında o kadar tehlikeli ki bir ülke için ama işte liyakatin, adaletin olmadığı yerde bunlar oluyor.

Bu bahsettiğin aslında o kadar tehlikeli ki bir ülke için ama işte liyakatin, adaletin olmadığı yerde bunlar oluyor.

Aslında adaletin kesip attığı yerde müdahale görünüşte çok güzel geliyor ama aşırı güç her zaman zehirleyicidir. Sosyal Medya adalet sağlama yeri değildir. Bu sebeple katılıyorum. Umarım hukuk devleti olduğumuzu hatırlarız ve bu mecraları da sadece verilen kararları alkışlamak için kullanırız.

Aslında adaletin kesip attığı yerde müdahale görünüşte çok güzel geliyor ama aşırı güç her zaman zehirleyicidir. Sosyal Medya adalet sağlama yeri değildir. Bu sebeple katılıyorum. Umarım hukuk devleti olduğumuzu hatırlarız ve bu mecraları da sadece verilen kararları alkışlamak için kullanırız.
Sosyal medya en kolay manipüle edilen yerdir. Bu unutulmamalı zaten tehlikesi de buradan geliyor. O yüzden doğru bir yapıda sosyal medyaya göre yönetim olmaz. Umarım doğru, sağlam, hukukun ve adaletin sağlandığı bir yapıya en yakın zamanda ulaşırız.

Gene etkileşimler kasılmış sosyal medyada adamın söylediği gelecekseyi gelecek sezon diye twit atip aldılar etkileşimlerini.

Sosyal medya en kolay manipüle edilen yerdir. Bu unutulmamalı zaten tehlikesi de buradan geliyor. O yüzden doğru bir yapıda sosyal medyaya göre yönetim olmaz. Umarım doğru, sağlam, hukukun ve adaletin sağlandığı bir yapıya en yakın zamanda ulaşırız.

İnşallah Hasan kardeşim. Dediklerine yürekten katılıyor ve de aynı şekilde temenni ediyorum. Çünkü bunlara ihtiyacımız var başta.

Ne Hakan ne Ilkay Türkiye'de çok başarılı olabilir.

Herifler hayatları boyu ust düzey ligler/takımlarda oynadi oradaki düzene alisiklar. Mesut de Turkiye'ye geldiginde yapamadi bunlar için de zor olur.

Ikisini de çok begensemde sahsen hic birini almam. Senelik 3-4 de isteyeceklerdir.
Bence Mesut farklı 3-4 sene önce profesyonel anlamda futbolu bırakmıştı, ne çevikligi kaldı ne de beyniyle ayaklarını birlikte calistirabiliyordu 31 yaşında bitti adam kelimenin tam anlamıyla bitti hem de.Fenerde Bi 10 gol falan attı Bi de ben şok oldum sahsen, crespo bu yaşta gelip burda 10 kusur gol atsa yine aynı seviyede şok yaşardım o kadar diyeyim hatta.Yurumeye mecali kalmamıştı mesutun 10 dk koşunca dili cikiyodu direkt adamın.Bence İlkay ve Hakan suanki durumları itibariyle hiç benzemiyolar mesutun durumuna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt