Çiğdem Gürbüz
Tecrübeli Üye
- 6 Ağustos 2010
- 6.114
- 6.873
- 1.633
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende hem yüksek maliyetlerinden dolayı hemde kadroda Mertens ve Oliveira oldugu icin her ikisinide istemem açıkçası. Oliveira olmasa Ilkay'i isterdim ama Oliveira ile iyi bir ikili olacaklarını düşünmüyorum.Ne Hakan ne Ilkay Türkiye'de çok başarılı olabilir.
Herifler hayatları boyu ust düzey ligler/takımlarda oynadi oradaki düzene alisiklar. Mesut de Turkiye'ye geldiginde yapamadi bunlar için de zor olur.
Ikisini de çok begensemde sahsen hic birini almam. Senelik 3-4 de isteyeceklerdir.
Hakan Çalhanoğlu neyse de İlkay dünyanın en iyi 5-10 orta sahasından biri. Hatta prime İlkay'a yaklaşabilen çok az topçu vardır futbol tarihinde. Oliviera falan çok iyi topçu eyvallah da İlkay buraya kendini vermeye gelirse bu ülkeye gelmiş en iyi orta saha olur. İlkay'ı öyle gördüğümüz iyi orta sahalarla kıyaslamayalım. Bu adam cidden bambaşka seviyede bir topçu. Ve bence büyük ihtimalle gelmez bize. Tamam çok iyi Galatasaraylı olabilir ama üzülerek söylüyorum Galatasaray'a düşecek bir topçu değil. Gelirse olabilecekleri düşünemiyorum. Bu adam bir de yerli kontenjanından oynayacak tıpkı Mesut gibi. İnanılmaz.Bende hem yüksek maliyetlerinden dolayı hemde kadroda Mertens ve Oliveira oldugu icin her ikisinide istemem açıkçası. Oliveira olmasa Ilkay'i isterdim ama Oliveira ile iyi bir ikili olacaklarını düşünmüyorum.
Mesut konusunda ise size katılmıyorum. Mesut Turkiye'ye geldiginde futbolu birakmisti zaten. Prime zamanlarındaki Mesut su anki kadromuzda çok is yapardı bence.
bu malları nıe dınlıyon
bu malları nıe dınlıyon
Man City gibi bir takimin değişilmez oyuncusunun kalitesi tartisilmaz zaten ama bence Ilkay kendisine en uygun takımda oynuyor, makina gibi isleyen bir takimin super bir dişlisi. Oliveira yerine Ilkay'i tabiki isterim ama Turkiye'ye gelirse Ilkay'dan Luca Modric performansı falan beklentisi olacak ve bence Ilkay o beklentileri karşılayamaz. Ilkay 33 yaşında, Galatasaray'a dusecek topcu degil dusuncenize hic katilmiyorum.Hakan Çalhanoğlu neyse de İlkay dünyanın en iyi 5-10 orta sahasından biri. Hatta prime İlkay'a yaklaşabilen çok az topçu vardır futbol tarihinde. Oliviera falan çok iyi topçu eyvallah da İlkay buraya kendini vermeye gelirse bu ülkeye gelmiş en iyi orta saha olur. İlkay'ı öyle gördüğümüz iyi orta sahalarla kıyaslamayalım. Bu adam cidden bambaşka seviyede bir topçu. Ve bence büyük ihtimalle gelmez bize. Tamam çok iyi Galatasaraylı olabilir ama üzülerek söylüyorum Galatasaray'a düşecek bir topçu değil. Gelirse olabilecekleri düşünemiyorum. Bu adam bir de yerli kontenjanından oynayacak tıpkı Mesut gibi. İnanılmaz.
Oliveira mı Gedson mu sorusunu 100 kez sorsalar 100 kez Oliveira derim. Bu sene farkı yaratan başrol oyuncularının başında Oliveira geliyor. Maçlarda attığı diyagonal paslarla, rakip basarken soğukkanlılıkla baskıyı kırması, defansa yardımıyla, skora katkısıyla en önemlisi de olmadığı maçlarda değeri çok fazla hissediliyor.
2si aynı tarz oyuncu değil torreira varsa olivierayi tercih ederimBende 100 kez Gedson derim. Bizim takimda kesin is yapar, jk‘de lesh oyuncularla napsin. Torreira-Gedson cok iyi ikili olur 100%
Tutamadı geçen sezon rizeyle küme düştü.Gedson seni ligde tutar,Sergio şampiyon yapar
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gedson-Torreira topu kapsın, sonra at Fink'e..Gedson-Torreira ikilisiyle oyun falan kuramazsın anca pres yaparsın.