- 13 Ekim 2014
- 108.697
- 58.365
- 4.588
GS transfer dönemini Zaniolo ve Adekugbe ile kapatti!
Kaynak GSC Özel
Kaynak GSC Özel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Icardi: Arjantin'e gitmem lazım ailevi sıkıntılarım var bana biraz izin verinBayern Münih, Mauro Icardi'yi transfer etmek için devreye girdi.
(Skorer)
Sanmam
GS transfer dönemini Zaniolo ve Adekugbe ile kapatti!
Kaynak GSC Özel
Krali unuttum affetsin beniKaan Ayhan'ı geri iade ettik diye yorumladım.
Potansiyeli çok yüksek diyorlar, iyi kaleci olacakmış.![]()
Gabriel Slonina - Player profile 25/26
Gabriel Slonina, 21, from United States ➤ Chelsea FC, since 2022 ➤ Goalkeeper ➤ Market value: €3.50m ➤ * 15/05/2004 in Addison, Illinois, United Stateswww.transfermarkt.com
kiralıyalım 3 aylığına demi
Kralın sesi gür olurNevzat yine kimseye soz hakkı vermiyor programda
Bu is cidden fena yola cikiyor
Yani Luka Modric'in şimdiki yaşında ne olur bilmiyorum tabii de 32 yaşındaki Modric ile İlkay bence üç aşağı beş yukarı aynı kalitede oyuncular. Modric de İlkay da hep elit seviyede orta sahalardı. İlkay buraya gelirse o beklentilerin üstüne bile çıkabilir. Hele bizim gibi bir takımda oynarsa. Yoksa gidip 2010-22 ya da 2021-22 Galatasaray'a koy elbette bir şey yapamaz. Ama İlkay şu takımda her türlü Modric katkısını bilemem ama şu anda City'de verdiği katkıyı verir. Yeter ki takım korunsun. Korunmayan parçaların yerine de ya onlara eşit ya da daha iyileri gelsin.Man City gibi bir takimin değişilmez oyuncusunun kalitesi tartisilmaz zaten ama bence Ilkay kendisine en uygun takımda oynuyor, makina gibi isleyen bir takimin super bir dişlisi. Oliveira yerine Ilkay'i tabiki isterim ama Turkiye'ye gelirse Ilkay'dan Luca Modric performansı falan beklentisi olacak ve bence Ilkay o beklentileri karşılayamaz. Ilkay 33 yaşında, Galatasaray'a dusecek topcu degil dusuncenize hic katilmiyorum.
Oooo Amerikan demek. Friedel ho.Potansiyeli çok yüksek diyorlar, iyi kaleci olacakmış.
Adamlar MLS'den 9 milyon €'ya çıkarmışlar.
Hiç kimse sokağa falan çıkmaz bu ülkede. Yapılmaya çalışan o ama yemezler.tüm taraftar grupları örgütlenip sokağa çıkarsa iş o zaman fena yola çıkar
tff'ye karşı 81 ilde yürüyüş yapıldı öyle kolay değil taraftarı karşıya almakHiç kimse sokağa falan çıkmaz bu ülkede. Yapılmaya çalışan o ama yemezler.
Küluplerin kayip olan gelirleri de hükümet mi ödiyecekmis?