- 26 Kasım 2012
- 185.525
- 258.011
- 5.998
Bu is cidden fena yola cikiyor
yaw he hea denir bu hbre.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sezon başında parasını peşin ödeyip kombine alıyorsun, bir davar sürüsü var tribün kapatıyor, seyircisiz maç kararı alıyor vs. canı ne zaman isterse seni parasını ödeyip satın aldığın hakkından alıkoyuyor. Başka ülkede olsa adamın içinden geçerlerKüluplerin kayip olan gelirleri de hükümet mi ödiyecekmis?
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Darpane fazla mesai yaparsa neden olmasınKüluplerin kayip olan gelirleri de hükümet mi ödiyecekmis?
Peki Sergio yokken maçlarımızı açıp izle renktaş 90 dakika. Yine aynı şeyi düşünürmüsün merak ettim. Çünkü 10 numarada Hagi Sneijder gibi bir adamın yoksa iki tane mücadeleci orta saha ile pozisyon üretemezsin. Hele Kerem ve kimin oynayacağı belirsiz sağ kanat ile hepten kısır döngüye girersin. Sergio gollerin çoğunda ilk pası atan adam. Yani neden Gedsonun bu kadar abartildigini anlamıyorum. Bizim oyun sistemine uymuyor şuanda. Sergionun yedegi bile dersen daha teknik daha pasor bir adam tercih ederdim. Gedsonu zamanında çok istememe rağmen. Çünkü o zamanki şartlarda daha iyisini alamiyoduk.Bende 100 kez Gedson derim. Bizim takimda kesin is yapar, jk‘de lesh oyuncularla napsin. Torreira-Gedson cok iyi ikili olur 100%
Batuhan ikinci kaleci dahi olabilir kamp performansına göre. Gomis'in bir sene daha üçüncü forvet olarak kalabileceğini düşünüyorum o da sezon sonu performansına göre. Diğerlerinden Boey ve Zaniolo dışında katılıyorum.Mata ve Gomis %100 gider.
Rashica'nın bonservisi 3-4m Euro civarına düşmezse, alınmaz.
Yabancı sınırı kalkarsa Kerem 12m Euro+ fiyata satılır.
Adekugbe'nin opsiyonu kullanılmaz. Yabancı, potansiyeli olan sol bek alınır.
Cicaldau, Morutan, M.Mohamed toplam 10-12m Euro'ya satılır.
Nelsson gider, Boey ve Zaniolo kalır. Mertens en az bir sezon daha oynar.
Okan gider, yerli kaleci alınır. Batuhan üçüncü kaleci olur.
İCK sağ açık mı?
Fenermark boşuna denmiyor.
fbliler bizim ilk 11'e giremez

Ben bu adamları tutamayacağımızı düşünüyorum, bir temenni değil yazdığım. Biz gitmek isteyen oyuncuyu tutma konusunda iyi bir kulüp olmadık bugüne kadar. Seviye atlama ya da vasattan devam etme konusunda ben gidenlerin yerinin doldurulması hususunda mevcut yönetime güven duyuyorum. Ancak evet transfer kovalanacak.Türkiye ligini bu kadroyla oynayıp bu kadar adamın gideceğini söylüyorsun ya, önümüzdeki sene seviye mi atlıyoruz yoksa vasattan devam mı? Hiç mantıklı değil bu kadar önemli oyuncunun gönderilmesi. Kulübün işi gücü yok transfer mi kovalayacak...
Benim kombine zararimi da ödesinlerKüluplerin kayip olan gelirleri de hükümet mi ödiyecekmis?