- 1 Mayıs 2018
- 57.205
- 47.999
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu is cidden fena yola cikiyor
Peki Sergio yokken maçlarımızı açıp izle renktaş 90 dakika. Yine aynı şeyi düşünürmüsün merak ettim. Çünkü 10 numarada Hagi Sneijder gibi bir adamın yoksa iki tane mücadeleci orta saha ile pozisyon üretemezsin. Hele Kerem ve kimin oynayacağı belirsiz sağ kanat ile hepten kısır döngüye girersin. Sergio gollerin çoğunda ilk pası atan adam. Yani neden Gedsonun bu kadar abartildigini anlamıyorum. Bizim oyun sistemine uymuyor şuanda. Sergionun yedegi bile dersen daha teknik daha pasor bir adam tercih ederdim. Gedsonu zamanında çok istememe rağmen. Çünkü o zamanki şartlarda daha iyisini alamiyoduk.
bu mevlana da az bos yapmamıs zamanında
Aynen renktaş aklın yolu bir. Dediklerine imza atarım. Gedson artık vasat dönemimizde bize bir nebze can suyu olmuş bir oyuncu başka birsey değil. Adam rizeye gitti yaw bjk tercihini söylemiyorum bile. Bu adamı alıp naapcaz ki. Suanki kadro kurulamazsa yine okey derdim de. Şuanda farkli bir seviyeye gidiyo takım. Umarım kimse çomak sokmazda devam ederiz. Herkes farkında mı bilmiyorum ama güzel işler yapıyoruz.Gedson üçlü orta sahada 6-8 arası bir orta saha olarak katkı verir.
Ne tam bir 6 saha ne de tam bir 8 Numara kendisi belki de gelişmeyecek hep böyle kalacak iyice düz orta saha haline gelecek bizim Selçuk inan gibi.
Merkez üçlü de bir 10 numara bir 6 numara plan sistemde 8 numara gibi oynayabilir o zaman sırıtmaz ama bizde mata dışında tam bir 10 numara yok o da ancak yarım saat oynayabilecek kondisyona sahip.
Oliveira bence 8-10 arası bir oyuncu Sergio Oliveira ve torreira üçlü orta saha olur o zaman Sergio serbest oynamalı ve daha hücumu düşünmeli dersin.
Bence genç gezen top taşıyabilen ama Tackle’dan da kaçmayan bir 8 numara bulmalıyız.
Tielemans bu profile uyuyordu şimdi be durumda bilmiyorum zaten fiyatı da uçmuştur
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
o yönünü bilmiyorumhain'in teki zaten
Farioli denen seri c hocasından daha kötü olamaz kimse çöp herif 1 sezon daha dursa net küme dusururdu,savunmadan pasla çıkma saçmalığıni bu ve şimdiki Konya'nın başındaki çöp te yapiyorErsun gelecekmiş Alanyaya bedava 3puan daha
Bu arkayı acık bırakır fenerbahcesine. Oturup izLeyinFarioli denen seri c hocasından daha kötü olamaz kimse çöp herif 1 sezon daha dursa net küme dusururdu,savunmadan pasla çıkma saçmalığıni bu ve şimdiki Konya'nın başındaki çöp te yapiyor
Bunu biri daha yapıyordu az daha takımını küme düşürecekti...Farioli denen seri c hocasından daha kötü olamaz kimse çöp herif 1 sezon daha dursa net küme dusururdu,savunmadan pasla çıkma saçmalığıni bu ve şimdiki Konya'nın başındaki çöp te yapiyor
Kulüpler birliği açıklama yayınladı.
Kulüpler birliği açıklama yayınladı.