- 4 Ağustos 2009
- 90.081
- 70.949
- 5.188
Pogbaaaaaaaaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baslarim size
Baslarim size
Haji 2 hafta sürecek sakatlık tedavisi için yurtdışına gidip geri dönmemiş 1.5 aydır yurt dışında takılıyor muhtemelen kulübün de maaş konusunda borcu varsa Haji da bunu fırsat olarak kullanıp dönmüyor. 4 m euro'ya anlaşalım.Kaale alma ya sevsen vermeyiz o paralari maks verecegimiz rakam 4+ oyuncu olur
Mevcut başkanları belli bir takımı yok, fenerli denilen yanlış hatırlamıyorsam Ali Şafak Öztürk olması lazım o da şu an Bodrumspor'un sahibi ve orayı yönetiyor diye biliyorum.Almayın şu antalyaspordan topçu falan. fenerli diyorlardı başkanı için, uzak durun bunlardan dünyada topçu mu yok
Bu tür rakamlarda zarar olmaz. oyuncunun pasaportu da iyi ayrica Bundesliga görmüs ve milli takim oyuncusu. 4 milyon temiz bir rakam olur üstüne de Kiralik veya bonservisli 1-2 oyuncu verirsin biter.Haji 2 hafta sürecek sakatlık tedavisi için yurtdışına gidip geri dönmemiş 1.5 aydır yurt dışında takılıyor muhtemelen kulübün de maaş konusunda borcu varsa Haji da bunu fırsat olarak kullanıp dönmüyor. 4 m euro'ya anlaşalım.
o cemaatçi ultraslan lideri varken zorbiz bunlar en güçlüyken stad açılışında yuhladık .Şimdi buna kimse engel olamaz o meşhur tribün abileri hiç engel olamaz
Haji'yı uzun zamandır takip ediyorum maçlarını seyrediyorum. Bizim hücum hattına fazlasıyla katkı verir Icardi sonrası soksak o fizik ve hızıyla farkı fazlasıyla açar beraber dahi oynatılabilir topla o boyuna rağmen inanılmaz hızlı dönüşleri var ceza alanında bol bol penaltı da aldırır her türlü katkı verir kafa toplarında da etkili vuruşları var.Bu tür rakamlarda zarar olmaz. oyuncunun pasaportu da iyi ayrica Bundesliga görmüs ve milli takim oyuncusu. 4 milyon temiz bir rakam olur üstüne de Kiralik veya bonservisli 1-2 oyuncu verirsin biter.
Onu bilmem de haci ile ilk ilgilendiğimizde hemen gider fb ye teklif ederler dedim aynen öyle oldu, biz çekilince fb hemen vazgeçti yoksa 7-8 milyona falan sattılar diyorlardı hatırlıyorsanız. Böyle yönetimlerden topçu almayın gidip yurtdışından bulsunlar bir taneMevcut başkanları belli bir takımı yok, fenerli denilen yanlış hatırlamıyorsam Ali Şafak Öztürk olması lazım o da şu an Bodrumspor'un sahibi ve orayı yönetiyor diye biliyorum.
Antalyaspor 4 milyonu bir arada görmüş müdür acaba daha doğru bir soru olurAntalyaspor 8 milyonu bir arada görmüsmüsdür acaba
Oyuncunun ne istediği de önemli sezon başı Ali Koç ile Abdülkerim arasında sen bu kadar para eder misin lafı olmasaydı muhtemelen oraya gidecekti. Oradan döndü bize geldi ki iyi ki geldi takıma seviye atlattı. Haji içinde aynısını söyleyebilirim Anadolu'dan alınabilecek topçuların başında geliyor alan takım zarar etmez sonrasında fazlasına 2-3 katına satar bizimkiler o dönem arka planda kalarak doğru yaptılar şimdi fırsat geldiyse de 4 m euro'ya bitecektir iki takım arasında orta yol bulunur.Onu bilmem de haci ile ilk ilgilendiğimizde hemen gider fb ye teklif ederler dedim aynen öyle oldu, biz çekilince fb hemen vazgeçti yoksa 7-8 e falan sattılar diyorlardı hatırlıyorsanız. Böyle yönetimlerden topçu almayın gidip yurtdışından bulsunlar bir tane
Antalyaspor 4 milyonu bir arada görmüş müdür acaba daha doğru bir soru olur